💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 960
От кога да изкажеш мнение е спекулация!? Никаква лична изгода няма в едно мнение на зрител-страничен наблюдател.
"
Ако е към мен, имах предвид спекулация не във финансовия а във философския смисъл - мислене, заключения основани на предположения, допускания без достатъчно факти и аргументи в действителността. Не ми е минавало през ум за лична изгода или какъвто и да е друг негативен смисъл освен  това че  смятам предположението че Чикагото е саботирал за неоснователно

# 961
На Лапунов и Гизем им е доста весело. Сега са на едно тепе в Пловдив, Лапунов се катери, а Гизем го снима. Лапунов: "Калине, предизвиквам те, ела тук да се катерим, защото аз съм по-добър от тебе!" А Гиземчето се смее. 
Представления за публиката! Simple Smile))

# 962
Ванка, защо трябваше да чакаш месец и половина, че да покажеш мъжество? Много ми хареса как нареди Пекин, а и беше прав, че тя го отритна, не той нея. Само заради тази тирада искам да се върне от битката. Сапунджиева пък пак като Матросов на амбразурата, дори не искам да я коментирам.
Дино бил страхлив, не искал да ходи на битки и подобни глупости. Не знам в играта да има правило, че трябва да вървиш напред с възможно най- много битки. Всяка битка е някакъв риск и всеки решава за себе си как да играе. Ако намериш начин да стигнеш до финал без нито една битка, това заслужава уважение, че си успял да го постигнеш с други свои качества, например социални. Пък и защо да ходи на битка, заради тия, които го номинираха миналия път? Апропо, Дино прекара Пекин с двеста (ако трябва да цитирам класика), а физиономията ѝ беше безценна. Ще ми хареса утре тя да си отиде, Йоана също (безличен играч и няма какво да даде и като някаква сюжетна линия). Александра е на моменти, но все още спада към по- симпатичните ми жени. За Иван казах, не ми е симпатичен, но след тая тирада искам да се върне.
Щом всеки има право да стигне до финал без нито една битка и това заслужава уважение , защо обижда и се подиграва на Иван , който прави същото. Изобщо , четете ли какво пишете или просто така без връзка. Когато гърмиш срещу някакво поведение , или даваш пример или свиваш ушите и си мишкуваш в ъгъла. А то плюнки , подигравки , а накрая същия . Много антимъж е Динго . Прави са хората , че най -много се дразни някой на собствените си дефицити.

# 963
  • Буркина Фасо
Пекин-ката целите цицки ли си е татуирала?  Grinning

# 964
Всички, които участват или ми ги представят в сапунки, свалки, гаджетвания директно ми отиват в негативния списък. Няма значение Калин, Галин, Гизем, Жасмен и прочие.. Не съм го пуснал това предаване за подобни сапунени сюжети нито ме интересуват...

За довечера дано отпаднат двете жълти чавки, че много взеха да дразнят. При зелените там нещата станаха доста интересни и при завръщане на Иван и Пекин ще е пикантно.

# 965
На вашето внимание новият хит на Наталия - "Синьо племе"
https://www.instagram.com/reel/DP6Xwh-iLNG/

# 966
Никой няма да ми липсва от номинираните и ми е все едно кои двама ще отпаднат. И все пак е редно вече Александра да си ходи, защото няма какво да покаже повече. Другото в Сделка или не. Йоана и тя не блести на арената. Иван и Пекин са по-силни играчи. Мисля, че Пекин ще се спаси още на първата битка, Александра ще отпадне, а после Иван ще отстрани Йоана.

# 967

Точно това идвах да кажа. Присто е топа на топа. Има го включен и любовният триъгълник.

Пс Калин ако ни чете да вземе да започне да качва снимки в тоя инстаграм, че да му се радваме...

# 968

Точно това идвах да кажа. Присто е топа на топа. Има го включен и любовният триъгълник.

Пс Калин ако ни чете да вземе да започне да качва снимки в тоя инстаграм, че да му се радваме...
"По някоето време яви ни се Гизем,
Разказа ни играта, превърна ни в харем!
Калин Великолепни бе тежко изгорял,
Получи главна роля в турския сериал..." Laughing Laughing Laughing

# 969
  • тук, на мястото си
При жълтите клюкарски истории, тоя приказвал, оная чула, ама не дочула, че си го и донаосала. Някакви такива неприятни работи. Падат много ниско.
При зелените грозни кавги и разправии и те са от ден едно. От тези разправии си отиде доктора. Иван се прави на голяма работа, но за съжаление е без покритие. Тресе се от страх, че ще го елиминират. Дино си изля всичко набрано досега и за доктора, и за номинации. Ако не беше дошъл в племето Чикагото нямаше да се получи това.
Пекин си е мръсна от ден едно, че и до сега. Опитва с разделяй и владей, ама не и се получава.
Не мисля, че Чикагото не е запомнил цвета,  също така  мисля, че Алекс  и Калин просто бяха солидарни с него.
При сините не вървят интриги, кавги разправии, те са в "демократичен социализъм без комунизъм" по Алекс. Нещо трябва да им измислят за да има шоу, защото на хората омръзват само стъкмени игри на варели. Затова любовна история. Млади момчета, млади момичета, защо да няма любов, хем конкуренция с другата телевизия, хем трупа зрители. Няма лошо, по-добре това отколкото да ги скарат.

# 970
Ако ще се спасяват зелени, защото повече искам жълтите жени да си заминат, искам Иван да вземе грошовете.

Дяволо, хода на Дино с издумканата Пекин, моля да го включиш в седмичната анкета.

# 971
Калин и Алекс от солидарност пуснали грешни плочки!? До какви висоти достига човешката мисъл и креативност в стремежа  да запази идеала си безупречно  чист!

# 972
На съвета
Гласът в слушалките казва:  Ралица, за теб игри на волята приключва тук и сега!
Можеш да си вземеш сбогом с племето.
Ралица започва да плаче.

# 973
  • В Града на липите
На Наталка парчето е достоен конкурент на това на Павката за Дръзки.
Естествено възвеличала е най-много Чикагото. Grinning
И като стана дума за него и от устата им да чуя на тримата, че са сбъркали нарочно, пак няма да повярвам. Grinning
 Що се отнася до любоФта, залагам си чашата с вино, че стигнат ли до номинации Гизито ще води колоната. С Наталка рамо до рамо.

# 974
На Наталка парчето е достоен конкурент на това на Павката за Дръзки.
Естествено възвеличала е най-много Чикагото. Grinning
И като стана дума за него и от устата им да чуя на тримата, че са сбъркали нарочно, пак няма да повярвам. Grinning
 Що се отнася до любоФта, залагам си чашата с вино, че стигнат ли до номинации Гизито ще води колоната. С Наталка рамо до рамо.
Абе дано да е още следващата седмица, че предвиждам грозни сцени при сините, противно на снощната ми романтична настройка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт