💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 945
Kaлин и Ръждавичка си приличат единствено по това, че са фурии в игрите и не бягат от отговорност. Твърде недостатъчно, за да ги свърже успешно или дългосрочно. Като хора са твърде различни. Той е прекалено ведър, спокоен, оптимистично настроен и балансиран. Уважава съотборници и опоненти. Не го бутат нито загуби в битките, нито изолатори и глад. Слънчев и лек. Тя е на другия полюс - тегава, негативна, неуважителна, нестабилна. Дори за известно време да им е интересен този контраст, и светлината на единия да съумява да балансира тъмнината в другия, разликата натежава. В живота при такива случаи светлите хора често помръкват и се обезличават, натискани от вечното мърморене и черногледство. Не му пожелавам подобен сценарий на Калин.

# 946
От кога да изкажеш мнение е спекулация!? Никаква лична изгода няма в едно мнение на зрител-страничен наблюдател.
"Грешката" на Чикаго е по-скоро режисирана от СЦ. Към това ме навеждат самите коментари на Чикагото след играта и начина по който ги каза.
Ненапразно Ралица попита Чикагото след 5-6  комбинации, кой цвят следва (беше някъде 4-та плочка) и той много уверено посочи правилния цвят.
Неслучайно дадоха и Ванката с една пренебрежително-надменна физиономия когато подиграваше Чикагото. Вдигнаха му малко самочувствието и дано да не го сринат в днешния епизод, ако падне от жена.
Не съм фенка на Чикагото ( освен като боец на терена) и изказвам собствените си наблюдения ( дали са верни или не, времето ще покаже).

# 947
Колкото и да е глуповат Чикагото , има развита социална интелугентност. Хората му се радват , дори когато ги плюе .
Сладки са ми любовните изпълнения . Гизем и тя е срамежливка , но ведра и игрива , баш от такава имат нужда захлюпените ми любимци Калинко и Слънцеядов. Ръждето да блее още и да търчи по варели и стълби

# 948
Имам чувството, че с някои съфорумци гледаме различни Игри на волята. Не мисля, че  Ръждавичка е неуважителна и нестабилна. Не виждам и Гизем като срамежлива.

# 949
  • София
Ръждавичка не е дошла за любов, а за Игри на волята.
И не се опитва да играе по емоционалната струна на мъжете, за да не я номинират.
И на нея не и трябват хлапаци като Калин и Лапунов, а някой зрял и здраво стъпил на земята мъж.

# 950
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иван има пълното право да саботира ако поиска. Част от играта е и не е забранено. Друг е въпросът дали ще успее и какви ще са последиците за него. Но това си е тактически прийом, който е обмислян още от сезон 1. Понякога е изпълняван в сезоните, понякога не... Simple Smile
Дяволо, това наистина ли го казваш точно на мен??
Разбира се, че има право да саботира Иван, а и всеки един, ако и когато реши. Това никой никога не го е оспорвал. Просто дори да саботира и да отиде в друго племе, едва ли играта му ще се развие по начина, по който си представя. Той е един от най-слабите мъже там като представяне в момента /изключвам Дечо от сметката/, в същото време е доста неприятен като личност , а социалните му умения са под всякаква критика.

Аз съм от тези, които не смятат, че Чикагото е саботирал играта. Да, със сигурност не му се играeше срещу Феномените, но ако допуснем, че падна нарочно, то действително ли трябваше да е точно на първата плочка? Това е по-скоро демонстрация, отколкото саботаж. Толкова очевидно и глупаво, че дори и кокошките в стопанството да умрат от смях.
Все си мисля, че има поне мъничко ум, който да му позволи да изиграе един саботаж доста по-интелигентно.

Също не смятам, че Дино го беше страх да отиде на елиминация. Нали това е играта, той я играе по всички правила. Както Иван /а и всеки друг/ има право да саботира, ако иска, така и Дино /а и всеки друг/ има право да не се самопредлага и жертва да ходи на елиминации.
Много добре си изигра картите, правейки се на неразбрал. Противно на това, което си помислих за него в началото, когато разбрах, че е борец, никак, ама никак не е глупав.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 21:28 от Reinа

# 951
Да бе, Гизем срамежлива ама друг път Grinning а и още помня агресията й на първата игра и доста каруцарски изказ.

# 952
Каква срамежливост говорите , всички там са влезли да ги дават по телевизора, последното е да са срамежливи

# 953
Харесвам Гизем, но мисля,  че е фалшива. Но пък предпочитам фалшивата и енергичност пред естествената сърдитост на мис Волята 2025.
И друго за Гизи.  Как е вярваща мюсюлманка,  държеше луната преди битка, пък цялата в татуси?  Не е ли обидно за религията им това шарене и то с луната? Просто се чудя. Аз не харесвам връзки между различни религии, защото не виждам стабилно бъдеще. За приятелство съм изцяло за. Не ми е за Калин тя.

Калинчо не го жалете,  сега Гиземчета под и над път. Това му е моментът да се възползва от женската истерия.
Много е хубав,  факт, но си ми е детски. 

Напоследък впечатление ми прави Траян.  Струва ми се доста симпатичен.

# 954
Никой не саботира. Не всеки е за тази игра.
При Александър ми е странно, защото тук би трябвало да е в стихията си. Чикагото и Калин не ме изненадват. Но пак още на 1 и 3 плочка да отпаднеш си е резил.
[/quote

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 16:17 от biglubo

# 955
  • Bayern
Напоследък впечатление ми прави Траян.  Струва ми се доста симпатичен.
Tраян е страхотен Blue Heart Green Heart  Още с влизането си  е в топ 5 сред моите фаворити

# 956
  • София
Ръждавичка не е дошла за любов, а за Игри на волята.
И не се опитва да играе по емоционалната струна на мъжете, за да не я номинират.
И на нея не и трябват хлапаци като Калин и Лапунов, а някой зрял и здраво стъпил на земята мъж.

Ами ето - имаме Алекс, зрял, здраво стъпил на собственото си мнение. Тамън Ръждичката е млада, ще може да му роди още 4-5 Александровци, да закръгли бройката Grinning

# 957
Ванка, защо трябваше да чакаш месец и половина, че да покажеш мъжество? Много ми хареса как нареди Пекин, а и беше прав, че тя го отритна, не той нея. Само заради тази тирада искам да се върне от битката. Сапунджиева пък пак като Матросов на амбразурата, дори не искам да я коментирам.
Дино бил страхлив, не искал да ходи на битки и подобни глупости. Не знам в играта да има правило, че трябва да вървиш напред с възможно най- много битки. Всяка битка е някакъв риск и всеки решава за себе си как да играе. Ако намериш начин да стигнеш до финал без нито една битка, това заслужава уважение, че си успял да го постигнеш с други свои качества, например социални. Пък и защо да ходи на битка, заради тия, които го номинираха миналия път? Апропо, Дино прекара Пекин с двеста (ако трябва да цитирам класика), а физиономията ѝ беше безценна. Ще ми хареса утре тя да си отиде, Йоана също (безличен играч и няма какво да даде и като някаква сюжетна линия). Александра е на моменти, но все още спада към по- симпатичните ми жени. За Иван казах, не ми е симпатичен, но след тая тирада искам да се върне.

# 958
Дино взе да шикалкави и нещо ми олекна.
Тази година много ги е страх да ходят на битки.
Лапунов го замести в топ тройката ми тази вечер.

Как няма да ги е страх?Нали видяхме какво стана с Чикагото.

# 959
Жълтото племе е толкова скучно, че го превъртам.  Сега доглеждам
И аз така правя. Преди превъртах червените, а сега превъртам жълтите. И всичките да излезнат от играта няма да ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт