💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 952
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 005
Е, на битка ще я отвее Ръждавичка, ама в отношенията с мъжете Гизем печели. Засмяна е, открита, проявява интерес към тях... Едната хубост само не стига.

Сапунената драма продължава и на блатото. Какви са тия сълзи и сърца от Ралица??

На мен пък ми е фалшива и малко семпла, та не се знае кой печели.
Тази Йоана също не харесвам въобще, а Пекин е голяма змия

# 1 006
  • В Града на липите
Ръждавичка и Алекс са за Голямата сцена Joy

Калинчо, имаше една приказка - Както си си внушил, че я харесваш. Така ще си внушиш и че не я харесваш Grinning
Гизито май я влече слънцеядството.

# 1 007
Още вчера си го помислих, но тази вечер ми се затвърди мнението, че така наречения "любовен триъгълник" е силно, силно преувеличен, почти изцяло режисиран сюжет от страна на продукцията, поредния им опит за сензация. Аз нищо любовно не виждам засега, освен трима човека, които споделят еднакви хобита и интереси в затворена среда и на които от продукцията им вкарват реплики в устите, за да може да се изопачи ситуацията. Особено на Калин много ми личи, на синхрона дето видимо е мега ултра ухилен, прозира дискомфорт. Дано го зарежат този сюжет, защото на мен ми се гледат битки на арената и предпочитам да се акцентира върху спортната част от предаването, а не някакви лигавщини.

# 1 008
  • София
zenata, на теб така ти се струва, ама на обектите кой знае. Grinning

Какви са слабички жълтите девойки... За рождения ден поне по една луканка да им бяха дали.

# 1 009
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ръждавичка продължавам много да си я харесвам, момиче на място. Къде ще сравнят Гизем с нейното посредствено ниво, Ръждето я отвява по всички параграфи, включително и по красота. Калин и Лапунов са си дечковци, забавни са тези сценки тип училищни трепети. Алекс трябва да го вземат за коментатор някъде, отдава му се.
Другарския съд всички срещу Иван беше отвратителен и ненужен, като лешояди бяха.
Ралица е много слаба и бездарна актриса, изобщо не и се получи сърцераздирателната сценка.

# 1 010
  • София
Подарък за рождения ден е да те изпратят вкъщи и да спреш да се излагаш.

# 1 011
  • тук, на мястото си
Иванчо ей сега като му турят жилетката и ще се разреве.

# 1 012
  • Варна
Ох, двама ли ще отпаднат днес, че нещо не разбрах

# 1 013
Ралица е много слаба и бездарна актриса, изобщо не и се получи сърцераздирателната сценка.
Взе ми думите от ... клавиатурата Yum

# 1 014
Единственото хубаво от епизода досега бяха коментарите на Алекс. Кръстосаното мъмрене на Иван издишаше, защото в нещата които каза за Пекин си имаше доста истини, дори и да е прекалил с епитетите. А това, че играе двулично не е и за коментиране, защото и жените, и Дино не веднъж си мениха "коалициите" последната седмица. Доста повече от Иван.

# 1 015
  • София
Защо Иван ще е с жилетка, когато няма тежести?
Докога ще ги има тези безумия?
Така ли ще се бутат жените? Това е по-скоро обида за тях.

# 1 016
ЕХ , не оставиха Лапунката да си помедитира! Една му се сламчи, друг да не изпусне гюзлеме, трета - в  носа му бърка, четвърти - ще се спука от коментари! Даже Наталия остана без коментар!

# 1 017
Ех тая Гизем като торнадо развихри женската си сила. Триъгълника там можеше да се предвиди ама и Симона и Алекс почват да се сближават. Само Наталия не е ясно къде е

# 1 018
Зарадвах се че Иван се справи по бързо от Пекин.Струваше си да и се натрие носа

# 1 019
  • София
Браво на Д-р Пекин, че се справи с упражнение, което ще е непосилно за много от жените. Като цяло има ли мятане, стрелба и жените са много зле. Има изключения, но са редки.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 21:07 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт