💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Оф, исках да си ходят Иван и Йоана, а то току виж станало обратното. Sad Стискам всички палци на Пекин!

# 1 036
Иван го превърнаха в жертва и е логично да обърне мнението на публиката.
Все още не го харесвам. Не ме кефят отмъстителните хора.
Ралица имала сърце. Heart Eyes

Даже и заекът понякога се обръща и се опитва да ухапе преследвачите си Simple Smile

Без значение отпада или не отпада Иван - можеше и имаше право да каже нещата както го вижда. Едни 75-80% от казаното сме ги видели заснети, и колкото и да монтирано и манипулирано предаването, напълно в стила на Пекин е да си плете кошницата за прецакване и на Сапунджиева още отсега, защото вижда в Сапунджиева конкуренция на собствения си стил игра. Та ... Единствено за Чикагото за екстеншъните ми е съмнително. Другото - Пекин е безмилостен манипулатор, силна на арена, гази и мачка, ама който така си играе играта си поема риска да му върнат ресто. Дано Траян внимава с Дино, защото Дино си се показа не по-малко подмолен от Пекин, просто има по-често усмивка.

П.с. гледам със закъснение, че не успях от 20:00 и съм назад спрямо реалното време на екран Simple Smile

# 1 037
Гнусна противна е тая Пейкин.  Айде да си ходи

# 1 038
Не знам за вас , но за мен крайно време беше Александра да си ходи!

# 1 039
Пекин може да е такава, ама точно Иванушка ли ще й сипва ....дето тя го пази 6 седмици.

# 1 040
  • Варна
Ей, не им се откъснаха 50 гроша за Иван.

# 1 041
Ей, не им се откъснаха 50 гроша за Иван.
Не е от випа. Жалко

# 1 042
Павел с изключително нелепо облекло.Да не говорим, че и като водещ става все
 по-зле.Липсва ми Димо.

# 1 043
Крайно време беше за Алекс
Ванушка навири носа, ама това с топките наистина е игра в която мъжете имат огромно превъзходство. Да му бяха дали едни халки, стълби да покаже какъв е безстрашен

# 1 044
Ако разгради малко от филъра в устата, Алекс е хубаво момиче всъщност.

# 1 045
  • София
Иван се спаси, грошове дават на победителя от елиминациите само мисля.

# 1 046
  • София
Иванчо на седмото небе от щастие, засмял се до уши, чак и срещу умрели все едно бил играл.Ама ако може Пекин да се върне, че да го държи на резиденцията.

# 1 047
😂😂😂😂😂 Някоя от дамите тук беше постнала за някакво катерене на Лъкатник с Калин и брат му, та да не се излагаме, а да организираме една група бг мами по следите на Калин Неуловими 😉😁😁😁
Гизем и Калин ❤️ .

Говори се, че Николета(стюардесата) , Йоана(балерината) ,  Симона и Александра-и четирите  са хлътнали по Калин и се надяват след играта да стане нещо? Но Калин хлътнал  ли е по тях или по Гизи?   Гизем  лесно ли ще ги постави на място и четирите, като вземе Калин за нея? Ако не в играта, то след нея ...в реалния живот ? И четирите ще останат ли разочаровани,  ако видят как Гизем взима момчето...

Кой ще хване Калин първи? Дамите от ИВ или тези от форума Satisfied

# 1 048
И тази тънкообидната Шампоанджиева .

# 1 049
  • В Града на липите
Зелените не мога да ги харесам, даже и с Чикагото.
Пекин едва ли ще изпита затруднение да бие Йоана.
Като ги гледам една до друга, на Пекин трябва да й сложат жилетка.
Александра беше интересен играч.
Димо въобще не ми липсва на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт