💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 170
  • Sofia
Заболяха ме ушите от тази Радостина! Колко комплексна, силна и добра била, колко заслужавала да влезе в играта. Мъченица я изкараха, че и правилата на мъртвеца промениха, заради нея. 🙄 Явно гледаме различни предавания, това, което аз виждам е една мудна и бавна трътла, която не блести дори на силовите елементи, които (видно от физиката й) трябва да са й силни. Колко шансове за влизане имаше, и колко от тях пропиля! На битката с чука беше трагична, а и не само там. Все нещо не му достига на това момиче, но видиш ли, можеща и силна била.. Мише, Мише, не ставаш за треньор, не си губи времето и не давай напразни надежди на хора, които много искат, но не могат. Впрочем тя, Мишето си беше посредствена и като участник, който не запомних с нищо. Нормално, посредствен спортист = посредствен треньор. Нищо ново и нищо различно!

# 1 171
  • Буркина Фасо
Но да, аз това го пиша още от сезон 2.
За да има реален шанс за победител жена, във финалната седмица трябва да са повече жени от мъже и на финала поне 2 жени.
за да стигнат до финала повече жени трябва в началото да има много жени, да се коалират както го правят с/у мъжете и да ги гонят. така вероятността да достигнат до финал предимно с гонитба на мъже е по-голяма.

# 1 172
  • София
Аз не разбирам хейта по Пекин. Да, участва в коалиции, да, манипулира, да, сменя си лагерите. Но в същото време е силна на терен и не се страхува да ходи на битки. За разлика от доста голяма част от останалите, дори и любимецът тук Дино.
Иначе първата битка си беше женска и вместо жилетка трябваше да вдигнат дъската на Иван. Който неясно за мен се радваше, че Павел го наричаше Иванушка (глупакът). Явно не е чел книжки.
Йоана ми е толкова безлична и надценена, че хич не ми е жал, че отпадна.

# 1 173
Пекин е чудесен играч! На мен много ми допада като играч. Но просто е ужасно несимпатична.

# 1 174
Ралица бърше сълзи и сополи, след което нежно ги информира, че има още какво да се изстиска от тях. Гордиенко която знаем че е оперирана от емоции гледа целия театър с лека усмивка.

Павката:
- И в този момент променям правилата!
Ами променяш, като пак не сте проиграли детайлите предварително.

Пекин усилено помага на Сашка като по слаба бъдеща конкурентка да вкара топката, но който си не може - не може!

Павката:
- Александра - силиконовата бамбина от село Рогош.

Алекс - влезнах в игрите за да докажа че външният вид няма значение!
Пред телевизорите хората се почесват, процесорите им прегряват. Какво искаше да каже авторът:
А) че може да си грозна, но да печелиш битки.
Б) че може да си хубава, но да не ставаш за нищо.
В) че може да си хубава, но въпреки това да печелиш битки.
Г) че може да си грозна и при това да не ставаш за нищо.
Дяволо може да пусне анкета Wink 
Очевидно е тя какво си мисли, но съм далеч от мисълта че зрителите си мислят същото.

Павката:
- След броени минути една от вас отпада от ИВ
Викам си егати, тоя да не е ясновидец и някой да се претрепе след две минути и напусне по медицински причини!

Павката:
Пекин - коридора си обърка обаче!
Ми ти къде спиш бе галфон! Нали има там хора да гледат за правилата. Като е в грешка защо я оставят да губи минута в тая грешка??? Не ви е за първи път!  И ПО-ВАЖНОТО - какво значение има кой коридор???

Йоана си премести чувалите отпред за да ѝ е по-трудно.
Аз се пляскам по челото и си мисля - ето до какво води който не учи физиката в училище.

Павката:
- Бавно върви Йоана защото е закачила осигуровката си.
Ми защо е закачила бе некадърници! Вашата работа там включва да вземете мерки нищо да не се закача, счупва, усуква и т.н.

Павката:
-Давам ви да махнете по два чувала.
Егати! Пак простотии. Значи Пекин губи време да слага чували, да се мъчи да бута... чак тогава тия стоплят че 450кг не са за жени. Ми ако Йоана после беше дошла, въобще нямаше да загуби времето което Пекин загуби да ги слага тия излишни чували (и да ги маха!!!). Това е нечестно спрямо Пекин.

И накрая да кажа нещо което отдавна се канех - Абе писна ми от това - Твоят път е натам. Абсолютно безмислено за зрителите изречение. Въобще не ме интересува накъде им е пътя (то даже и не го показвате накъде е пътя). Само понякога виждаме някой водещ да вдига ръка бавно и славно все едно е в ролята на Хан Аспарух във филма. Просто да си поема човека и толкова. Кой сценарист я измисли тази куха реплика???

# 1 175
Скрит текст:
Ама и Павел кви ги дрънка.
"Тази битка не е за спасение, тази битка е за оцеляване"
И след две изречения
"Най-добрият от вас ще се спаси"

От хорски срам на Иванушка да бяха вдигнали с 50 см . , дори с цял метър гредата. Той има ръце на културист , как може височината да е еднаква.
Maлко го натовариха, барем 50 кила трябваше да е жилетката. Каква беше тази смешна топка? Медицинска топка трябваше да хвърля на два метра по висока стойка. Най-добре и едната ръка да му бяха вързали. Ако пак се справя,  трябваше да му сложат и превръзка на очите.

Не, това не е нормално - за Иван мятане на топки с жилетка, за миниатюрната Йоана - вагонетки. Абе тия сценаристи нарочно ли го правят???

Правилно, Иван трябваше да тика вагонетка, а Йоана да хвърля топка. Той щеше да е добутал тази вагонетка почти до Варна, догато тя  закрепи първата топка. За втората вече щеше да се е върнал. Докато тя закрепи третата той щеше да е вкарал всички пинг понг топчета налични в Дуранкулашката околия.

Няма да коментирам как оставиха Иван, но не бих се сдържал за съботажа срещу Йоана. Върнете си епизода  и обърнете внимание на стойките за пинг понг топчето как е применен наклона на първата й платформа. Нестига, че я впрегнаха като товарно муле, но и да се застраховат от крайния резултат я съботираха допълнитилно и на този компонент.

сАботаж на едната, подпиране на другата, нищо ново под слънцето .  Вижте  последната стойка на Пекин как услужливо е нагласена да насочи топчето накъдето трябва. Застраховката за победата на Пекин е поне с двойно покритие. Simple Smile

Гледам, че за кандидата за Блатни 2026 са понаместили първия диск. Wink

# 1 176
Който неясно за мен се радваше, че Павел го наричаше Иванушка (глупакът). Явно не е чел книжки.

С този празен поглед и едва свързващ две изречения без дa му трепери гласа..  дали е чел... дали може въобще да чете Иванчо... някой вчера беше определил, че Калин има малко аутистични наклонности, само че аз смятам, че това май е Иван... това момче не го знам какъв програмист е. Явно е от новите такива, на копи-пейст само от AI.

# 1 177
Аз не съм забелязал особено да превъзнасят Радостина като състезател. Отдават и' дължимото за издържливостта и волята, че е престояла най-дълго на блатото от когото и да е било някога което си е за адмирации.
Интересна конфигурация при зелените - една коалиция, една некоалиция и 2 свободни електрона. Иванушка вероятно ще си остане в това състояние докрая, неясно е Чикагото дали ще загравитира към некоалицията  която отчаяно си търси бащица и се трансформира в тяхно ядро

# 1 178
Снощният епизод беше малко като "хроника с предизвестен край". Аз съжалявам за напускането на Александра. Беше ми интересна. И се справяше добре на терен. Другите трима ми предизвикват неприятен рефлекс. Почти като Гешев и предстоящия "двубой" тази вечер. Зададох си въпрос момче като Дечо би ли допаднало на Ръждавичка. Изглежда добро и балансирано дете, непукист. Знам, че няма да сте съгласни, но аз съм любопитна човек като него как би се справил в отбор.

# 1 179
  • Буркина Фасо
тя ако е стояла 5 седмици без храна на блатото сега щяхме да ходим с бавна крачка след нея.

# 1 180
Ралица играе ролята на живота си в това предаване. Аз във филмова продукция не си я спомням така старателна и отдадена.
Елиминационните си бяха нагласени за Лечителите, само не знам, като така или иначе бяха решили какво ще е второто трасе, защо поне не поизпотиха и Ванката там. То ясно, че която и да беше от жълтите срещу тях там шанс- няма.
Иначе, аман с тези плаващи правила, имате три обиколки, ама нали минаха Иван и Пекин и е все тая, коя от двете ще е опонент на втората, дай да минат един път. Защо? Да не слънчаса Павката и снимачния екип ли? Ами остави ги да играят, като не ти се стои слагай си тайминг на битките предварително, кажи им "битката е такава, но имате 90мин за игра" и кой докъдето стигнал. Не че, ме вълнуваше дали Александра ще падне от Пекин или Йоана, но в крайна сметка, това че едната е застопорила първа топка, не означава, че ще финишира първа след третия рунд.
Радостина и да влезе, освен ако не е наистина здраво подпирана на битките шанс за велико представяне няма. Откровено от останалите на блатото най- симпатизирам на Дечо, ако трябва да влиза някоя от жените, с цялата ми антипатия към нея пак предпочитам Гордиенко Joy

# 1 181
Качено от Гизем преди малко в ИГ Grinning

# 1 182
тя ако е стояла 5 седмици без храна на блатото сега щяхме да ходим с бавна крачка след нея.
Най-вероятно е така но хваленето е пропорционално на легендата. Иначе по-голямата част от предаването е фикция, но коментираме и се вживяваме в  това което виждаме и ни се показва знаейки че е манипулирано, нагласено, дори екранизиран сценарий

# 1 183

Леле … не могат да я разделят таз гюзел Simple Smile

# 1 184

Накрая Гизи -я марш и двамата на елиминационна , земам този който оцелее
И поредното непопулярно мнение , Ралица игра себе си , което съвпадаше със сценария ...И е толкова ангелски красива въпреки рогцата и опашката . Пу пу да не я урочасам .

Общи условия

Активация на акаунт