💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 155
  • София
Пуснал съм новата анкета! 😊

За Анулета на Ръждавичка.
Би било възможно най-глупавото решение да го използва за някакво капитанство.
Този Анулет ти дава само веднъж силата да анулираш и обърнеш дадено решение на племето.
Трябва да си го пази за Фаза 2, дори за Фаза 3 (финалната седмица). Ако стигне до нея. Защото и там има племенни съвети. Във Фаза 2 може да го използва, но само ако види, че я чака много тежка и несигурна елиминационна битка срещу много силен съперник, а и така ще може да удари по някой друг много силен мъж и да ги изправи двамата на битка от която ще си тръгне силен мъж. Но ако не е застрашена да си го пази най-добре за Фаза 3.
Дано някой добър редактор да я е светнал каква огромна сила и носи този анулет. Мъжете ще ги е страх да я номинират във всяка една фаза, защото тя ще може да анулира гласовете срещу нея и да нахендри някой силен от тях срещу друг силен, който вече е номиниран.
И ако се цели много високо Ръждавичка трябва да приеме и някои рискове. Дори да отиде на елиминация ако е срещу жена или слаб мъж, който ще бъде натоварен и с жилетка. Продукцията обича смелите, а и тя би трябвало да усеща, че я харесват и биха и ударили едно рамо ако се наложи. Играй с продукцията и далеч ще стигнеш. Но за тези неща се иска и зрялост и хитрост. Не всеки ги има.
Дано успее момичето, уф. Blue Heart

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 00:42 от Diavolo

# 1 156
Нещо взе да ми намирисва, че психарката я готвят за финалистка. Вярно, силна е на битки, ама много кофти човек. Дано поне не е победител 🙏
За сините- само Гюзлемето да не бара Калин, да хваща Лапунов и да медитират някъде надалеч 😄

# 1 157
Какво имате против Гизем? Момичето изглежда много позитивно и адекватно, поне на първо четене Smile

# 1 158
Не, това не е нормално - за Иван мятане на топки с жилетка, за миниатюрната Йоана - вагонетки. Абе тия сценаристи нарочно ли го правят???
                                          От хорски срам на Иванушка да бяха вдигнали с 50 см . , дори с цял метър гредата. Той има ръце на културист , как може височината да е еднаква. И още нещо ще добавя към сценаристите - на 44 кг. Йоана да бяха сложили на втората битка 15кг. жилетка. Жалко , че стоя пет седмици на блатото. Как може Деси -ветеринарнаката  да е в игрите , Йоана не. Малко за изравняване на силите да имаше нещо за баланс. А, то изцяло мъжка битка. Йоана си минаваше кокилите , докато Пекин и се схващаха ръцете. Не съм срещу Пекин , гледам я с удоволствие. Но мъжкото бутане ми "вдига кръвното" . Един мъж близо 100кг. да хвърля на едно разстояние с 44 кг. Йоана. И Александра не е тежка , но Алекс не е гладувала колкото Йоана.

# 1 159
Следя Игри на волята от самото начало и съм дълбоко разочарован от начина, по който продукцията се намесва в събитията. Епизодът от 17.10.2025 г. беше особено показателен за това. Моля, запазете честността и смисъла на формата, защото зрителите заслужават истинска, а не режисирана игра. Няма да коментирам как оставиха Иван, но не бих се сдържал за съботажа срещу Йоана. Върнете си епизода  и обърнете внимание на стойките за пинг понг топчето как е применен наклона на първата й платформа. Нестига, че я впрегнаха като товарно муле, но и да се застраховат от крайния резултат я съботираха допълнитилно и на този компонент. Не съм срещу Пекин, но съм срещо несправедливостта! Трябва да се замислят малко колко са плоски в това което правят. И вместо зрелища на арената ни предлагат зрелища в социалната игра. Това не е биг брадър и именно за това го гледам, за жалост все повече започва да прилича на друг формат! Трябва да има справедвили и честни двубой, а не режисирани и нагласени срещи. Срам!!!

# 1 160
Ама и Павел кви ги дрънка.
"Тази битка не е за спасение, тази битка е за оцеляване"
И след две изречения
"Най-добрият от вас ще се спаси"

От хорски срам на Иванушка да бяха вдигнали с 50 см . , дори с цял метър гредата. Той има ръце на културист , как може височината да е еднаква.
Maлко го натовариха, барем 50 кила трябваше да е жилетката. Каква беше тази смешна топка? Медицинска топка трябваше да хвърля на два метра по висока стойка. Най-добре и едната ръка да му бяха вързали. Ако пак се справя,  трябваше да му сложат и превръзка на очите.

Не, това не е нормално - за Иван мятане на топки с жилетка, за миниатюрната Йоана - вагонетки. Абе тия сценаристи нарочно ли го правят???

Правилно, Иван трябваше да тика вагонетка, а Йоана да хвърля топка. Той щеше да е добутал тази вагонетка почти до Варна, догато тя  закрепи първата топка. За втората вече щеше да се е върнал. Докато тя закрепи третата той щеше да е вкарал всички пинг понг топчета налични в Дуранкулашката околия.

Няма да коментирам как оставиха Иван, но не бих се сдържал за съботажа срещу Йоана. Върнете си епизода  и обърнете внимание на стойките за пинг понг топчето как е применен наклона на първата й платформа. Нестига, че я впрегнаха като товарно муле, но и да се застраховат от крайния резултат я съботираха допълнитилно и на този компонент.

сАботаж на едната, подпиране на другата, нищо ново под слънцето .  Вижте  последната стойка на Пекин как услужливо е нагласена да насочи топчето накъдето трябва. Застраховката за победата на Пекин е поне с двойно покритие. Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 06:50 от ESPACE

# 1 161
Медиуми са тези от продукцията, как могат да разберат кого мрази всеки един зрител, и да подпомогнат лично неговия дразнител.
Пекин за мен е женският вариант на Шопа (не толкова силна и комплексна , но като стил на социална игра ..плюс характерната обаче за всички жени капчица коварство... природа не можеш съвсем да избягаш). И двамата си направиха коалиция , за да се защитят от вече направена такава , и се възползваха от "слаби звена" за гласове. Т.е излязоха срещу вече сформирани силни коалиции и ги разрушиха. Точка от мен за интелигентна социалана игра. След това , когато вече бяха в позиция, постъпиха по най-справедливият за целта на играта (не съвсем  морален , но отборен начин ) , като се отказаха от сигурните  гласове на коалиционните си партньори , които обаче дърпат отбора назад , и пазенето им ще попречи , на "по-можещи" и "по-заслужаващи" играчи да продължат напред. (изключвам само "главите " на противниковата коалиция - Доктора и Ивайло)
За мен това е максимално най-честният и коректен начин , за придвижване в играта.  Да, нечестно е спрямо верните ти хора (Иван , Коеджикова за Пекин , Миро и Николета за Шопа ) , но "моралът на играта" изисква , дори с риск да изтърват юздите , и самите те да отпаднат , на финал да отидат "можещи" . Дали , те са се сетили или им е подсказано , за мен не е важно , важна е постъпката. Извинявам се , дълго стана, дано някой ме е разбрал.
Битката между Ръждавичка и Гизем е вечната битка, между жените , които се борят да напреднат в живота с умения , труд и качества и тези, коит мяу мяу оплитат някой мъж да им оправи проблемите (Не ревнува любовно Ръждавичка , а вижда как Гизем си оплита кошницата, за да не гласуват срещу нея ) Харесвам ги и двете

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 17:39 от AuroraBB

# 1 162
Тя Д-р Пекин навсякъде има връзки. Николета и Радостина също са кадри на Мишето. Аман от тези. Като октопод са пуснали пипала навсякъде.
Добре, че Ръждавичка няма нищо общо с Мишето. А е от отбор Фифо.
Предпочитаме едните с връзки пред другите с връзки. Ясно. Wink

# 1 163
  • Варна
Аз виждам нещата по друг начин.
Йоана на първата игра с топката беше зле.
Иван и Пекин финишираха, тя даже един успешен опит  не успя да направи.
Там как е била ощетена, някой да ми обясни .
Нямаше тежести, слаба е , това и дава предимство при изкачването на шанцата.
На битката за оцеляване миналата седмица всички видяхме, че беше една притурка към Мирослав, която нито веднъж не хвърли въдицата, нито веднъж не се гмурна за кукичка, абе изобщо нищо не направи.
В битките на блатото минаваше гъбките по сто часа, трудно минаваше през варелите, Един път блесна в битка, но и там Гизем я победи.
Миналата седмица  битката за оцеляване беше като за Йоана, не може всяка седмица да и дават такава битки от продукцията.
Имаше самочувствието на много силна и все говореше  колко много ще видим от нея като влезе в племената. Видяхме едно нищо.

# 1 164
Аз снощи се отказах да гледам битката до края, то е мъка да гледаш това нежно момиче да бута вагонетка. И то идвайки от изолатора. Беше ясно, че булдогът ще спечели. Само се моля Ръждавичка да е жената на финал, а не Пекин, че нещо натам вървят нещата.
Понякога си мисля, че предаването се прави основно заради продуктовото позициониране. Гледам неврохирург си хапва вафла Хипер. Това в реалния живот ще стане знаете ли кога... никога. Пият показно маркетингови подсладени водички, хапват вафли, канцерогенни колбаси, пият нескафе с Е-та (долче густо)... горките хора, ама пуст договор. Само цигари дето не са им дали да рекламират.

# 1 165
Калин и Лапунов харесаха Гизем, не защото им мяука и омайва, а защото няма кой друг да харесват. Ръждавичка бързо им попари поривите към с нея с този негативизъм. Пак се повтарям, че мъжете не харесват мрънкащи жени.

За елиминацията какво да кажа... малко ще ми е мъчно за Александра, защото яко ги дразнеше жълтите, иначе на терен няма да липсва. Радвам се, че и Йоана оптадна, защото явно само аз не съм видяла този голям невроятен потенциал като играч Grinning направо си я слагам при посредствените играчи и на терен, и социално. Иван и майка му са ужасни и двамцата, но са силно нужни за сюжетната линия. Ако можеше и те са си ходят, ама ще ги търпим.

От цялата работа само не разбах защо толкова я превъзнаасят тази Радостина. Чак на финал да ходела... Joy Имам чувството, че там в техните си среди, където се тренират почват да се носят едни слухове кой какъв е, някаква измислена репутация на даден участник, дето се опитват да ни го натрапят и в предаването. Тази Радостина я гледах, че е ходила с Биляна Йотовска по състезания, съответно щом е с Биляна, значи е мега добра. Нали по подразбиране явно... айде айде.. ако влезе в племената, и тя няма да стигне далеч.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 09:08 от Ели-Мели

# 1 166
Подкрепям Ели-Мели !!
“От цялата работа само не разбрах защо толкова я превъзнаасят тази Радостина”

И аз не разбрах защо все я споменаваха … че я и очакваха аха … да влезе… ?!

# 1 167
  • Буркина Фасо
Това с опциите за палец не ми ясно доклко броя са и защо! Както и това , че последен си се изказал и трябва да чакаш, докато забравиш какво си искал да кажеш, ма някой друг да се изкаже преди теб , също не ми е ясно защо го има все още!
можеш да редактираш поста си и да се изказваш/отговаряш на още няколко потребители като ги цитираш. няма смисъл да чакаш друг да е последен при писане.

# 1 168
  • Bayern
И аз се чудя кой пусна слуха, че Йоанна е силна... Сапунджиева също ми е незабележима на терен, затова пък не пропуска да намила злобно срещу някой

# 1 169
Калинката

Общи условия

Активация на акаунт