💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 862
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 140
Имах големи очаквания за Йоана, които още повече се засилиха, след като бивши/настоящи участници, минали през подкасти, я изреждаха сред фаворитите си от жените, обяснявайки, че е много силна (това още преди да излезе от блатото). Ами, за жалост, не бяха оправдани - разочароващо представяне. А и блатото явно беше изключило мозъчната и' активност, защото доста недообмислени решения и ходове правеше (още не мога да си обясня защо трябваше да харчи 50 гроша).

А за любовния триъгълник, чисто приятелски си е, според мен. Не виждам романтична химия. А снимките и сторитата, които си качват, е за ангажиране на аудиторията. Нека се възползват, сега им е паднало. Спомням си, че в 4. сезон Мани и Лефтеров цяла фотосесия си направиха даже 😆.

# 1 141
Елиминационната беше направена като за... Гризлито и тоя, на когото не му запомних името. 😁

# 1 142
Скрит текст:
450 ученици от 28 училища ще участват във втория сезон на „Училищни игри на волята" https://trafficnews.bg/plovdiv/450-uchenitsi-28-uchilishta-shte- … v-vtoriia-359013/

ахахаха сега пък и училищни LaughingLaughingLaughing

Тия изглежда вече и за институция се имат хахаха

Ами, може и нас може да ни огрее "Игри на волята - за дъртаци и луди лелки" Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Дерзаме Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 143
Браво на Иван. Стана златно момче в женски спорт.
Пекин взе 150 гроша в мъжка битка. Изсипаха си вътрешностите.
При сините вкараха Купидон. Ама зорлем работа не става.
Ралица стана ревла.
Аман.
За Гешев съм утре.

# 1 144
Какво стана с блатните, че нямам време да ги връщам?

# 1 145
Понеже пропуснах промото, а прочетох тук за ,,капитанство на раздора" при сините, може ли някой да ми каже за какво става дума 🙏🏻

Какво стана с блатните, че нямам време да ги връщам?
Ралица, отронвайки драматично сълзи, реши да ги подащи и всеки от тях ще се бори за участието си като пълноправен член в състезанието на последната блатна битка за сезона, след което блатото официално затваря.

# 1 146
  • София
Ами то не стана ясно. Лапунов и Ръждавичка искат да са за втори път капитани. Лапунов пита Ръждавичка дали толкова много иска да е капитан, тя каза 'Да'
И той явно ще е склонен да гласува за нея. Може би след това споделя това на Калин и Александър, които са против.
Ама то така е монтирано, че всичко може да е.

# 1 147
Ясно. Благодаря ти много! 🌸

# 1 148
Не, това не е нормално - за Иван мятане на топки с жилетка, за миниатюрната Йоана - вагонетки. Абе тия сценаристи нарочно ли го правят???

Абсолютно, Пекин трябваше да е с жилетка, няма това-онова. Поне с 20кила е по-тежка. И слепец ще види разликата, а и също ще види, че битката е подбрана.. Като минимум, ако искаха всичко да е 6, то нямаше да има вогонетка, била тя и само количка LaughingLaughingLaughing

Дънооо

А аз пък се чидя защо Иван не взе грошове? Не че ми дреме за него, амо пусто видях как се оглежда като обран еврейн ахахаха Нали уж първи, кво стана, алоооо ИГРИ НА ПРОИЗВОЛА, ВРЪЗКИТЕ и РУШВЕТИТЕ ахахахаха ScreamScreamSweat SmileLaughingSmiling Imp

# 1 149
Като цяло този епизод беше 50/50. Който и да беше отпаднал, все щеше да е добре, поне за мен. За любовния триъгълник нямам коментар, малко ми е странно и на мен, че се опитват да го налагат като линия в предаването. Със сигурност коментарите на Ръждавичка и Алекс за на Лапунов дейностите не ми харесаха.

За евентуалното капитанство на Ръждавичка имам един въпрос. Тя нали има анулет? Тя ако е решила да стане капитан, не може никой да я спре реално? Освен ако аз не разбирам правилно какво прави анулета

# 1 150
  • В Града на липите
Анулета прави това, което реши продукцията.
Според нуждите на сценария. Grinning

# 1 151
  • Буркина Фасо
когато пренасяха знаменцата преди дни  жените си ги слагаха в гащите. днес не смеят в тях да сложат топчетата  rotfImbo

последната плоскост от която топчето трябваше да влезне в ринга беше по-добре на сочена към него на Пекинката.

# 1 152
На вашето внимание новият хит на Наталия - "Синьо племе"
https://www.instagram.com/reel/DP6Xwh-iLNG/

Точно това идвах да кажа. Присто е топа на топа. Има го включен и любовният триъгълник.

Пс Калин ако ни чете да вземе да започне да качва снимки в тоя инстаграм, че да му се радваме...
"По някоето време яви ни се Гизем,
Разказа ни играта, превърна ни в харем!
Калин Великолепни бе тежко изгорял,
Получи главна роля в турския сериал..." Laughing Laughing Laughing
"Изгорял" е думата ммда

# 1 153
Ванката - художествена гимнастика с 3 топки и една бухалка! Пекин и Йоана - излизат дирекно срещу Карлос Насар!
Брилянтно изказване!
( Изчерпах си опциите за палец)

Това с опциите за палец не ми ясно доклко броя са и защо! Както и това , че последен си се изказал и трябва да чакаш, докато забравиш какво си искал да кажеш, ма някой друг да се изкаже преди теб , също не ми е ясно защо го има все още!
Преди около 20 години се регистрирах тук, за да търся инфо за заболяването на детето, и вместо инфото попаднах на тема, която ме втрещи! Аз, дето съм чапната за три усти, и ич не се притеснявам от "забранени теми"! Та бях обявила бойкот на бг мамите, но пусто само тук намерих съмишленици за един сериал и туй предаване!
Но и тогава го имаше това правило, пък за 20 години трябва да има някакво развитие! Това за добрия тон е по презумция!
Но да не мога да отговоря на два коренно различни поста, още не го разбирам!

# 1 154
  • На Изток от Рая
Иван взе толкова грошове на битката днес, колкото и Чикагото по миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт