💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 862
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 125
  • На Изток от Рая
Калин без да е ходил на елиминации отстрани двама човека - Йоана и Шопа

# 1 126
Радостина какво ми я гласят за финал…
Тя ако беше толкова силна нямаше да счупи рекорда за блатото.
Ако не беше коалицията ѝ щеше да е аут.
По мой сметки от 19 участника 11 са тренирали при Михаела

# 1 127
  • София
Но да, аз това го пиша още от сезон 2.
За да има реален шанс за победител жена, във финалната седмица трябва да са повече жени от мъже и на финала поне 2 жени.

# 1 128
  • В Града на липите
Капитанството на раздора.
Според мен Алекс пак мъти водата. Страх го е от женска коалиция.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 22:33 от hrissi_sz

# 1 129
  • София
Ами момичето иска да е капитан и да ходи на битки. Не знам какъв им е проблема на Калин и Александър. Лапунов ще гласува както си прецени.

# 1 130
  • София
Мда, Раличке, нека да стигнат повече жени до финалната седмица и к'во?
Само че тогава Ръждичката вече няма как да минава халките вместо тях JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 22:42 от dido2k

# 1 131
  • София
Утре мощно Гризли ще реве из Дуранкулак. 😁😈

# 1 132
Какви ли тайни замисли разкри  Лапунов у Ръждавичка? Освен да отиде на капитанска елиминационна битка?
  Оопс, той Алекс май пак е прозорливия

# 1 133
450 ученици от 28 училища ще участват във втория сезон на „Училищни игри на волята" https://trafficnews.bg/plovdiv/450-uchenitsi-28-uchilishta-shte- … v-vtoriia-359013/

# 1 134
  • софия
Е в коя финална битка за шест сезона досега жена би победила мъж.
Смехотворно просто Joy
аааааа, да, бе сетИх се  - Пекин срещу Тянко на финал -  така става.
Тамън два дни ще го играят. Да се сбъдне на Раличка мечтата и на ПекинА каузата.
Майкоуууу....  Trollface

# 1 135
Ясно беше, че играта е за мърлявата. Тя е доста по-интересна за продукцията, така че беше очаквано. Всъщност тя изглежда доста незряла за възрастта си, както и с бая ограничена лексика и елементарен изказ.

# 1 136
Aко искаш да саботираш и да не е явно, няма ли да го направиш елегантно? В смисъл, имаш толкова игри занапред, дето се вика, можеше да минеш 1вия рунд и после на 2рата,3тата плочка уж да се объркаш. Хайде, на 1ви рунд последната плочка - оди-дойди. Ама на 1ва плочка, 1ви рунд, неадекватно е.  

Кой е казал, че трябва да е тайно?Може би нарочно го направи явно за да покаже на старото си племе, че е един от тях.Никак не лош ход.Запазва си добрите отношения със старото племе.Да не забравяме, че скоро ще има обединение и ще му трябват съюзници.

# 1 137
Утре мощно Гризли ще реве из Дуранкулак. 😁😈
Първите секунди когато видях , че гризлито ще играе бях сигурен , че ще е победител , но анонса от битката ме притесни малко , толкова явно си даваха как печели убедително , че ми изглежда невъзможно да е вярно по принцип на тези промота за следващия епизод се случва точно обратното на това което дават в анонса . Иначе няма как да мине all stars сезон без Геша.

# 1 138
Това нещо - Ралица не прекали ли твърде множко??

Абе, коя си ти да обиждаш и разплакваш момичетата? Ами, аз ако ти кажа, че имаш супер грозни и криви крака, които постоянно прикриваш с дългите си покривала.. балтони в 40 градуса жега.. а? Добре ли ще се почувстваш… надменна лицемерке!

На мен ако ми кажат това в очите, директно ставам и си бия камшиците с 200.

Тая Радка ако й вкара една десна и ще й се разхвърчи цялата козметика, от стопанството, та до рафинерията SatisfiedSatisfiedSatisfied

Как можа да изтърси такава глупост „значи си слаба” ScreamScream
А какво стана с „от блатото се излиза САМО С БИТКА” Е, да, верно съм изкуфел вече, ама си спомням нещо като – 5бр парчета (точно просто парчета за продукшъна) излезли, чрез „битка” и май май 6бр парчета по ВОЛЯТА на игрите… Изобщо да не споменавам за самите битки с МЪЖЕТЕ какви пародии въобще бяха, чисто от гледна точка на предимството…
И ти сега, нагла театрална пиеске, да изтършиш такива думи, пред целото ТВ кеч???? Майкооо, майкооо, колко си жалка ScreamScreamScream

А театъра..заученото бърсане на очите, което сме гледали поне 100 пъти до сега? Ахахаха Е да, би трябвало наистина да се просълзиш, но не за участниците (те са 100% прежалени) а заради простата истина, че си една ГРЕШНИЦА, и в крайна сметка ще започнеш да се осъзнаваш.. вервай ми Imp

И какво сега. Слаб съм в сметките, но изглежда продукцията унищожи цяло едно племе, (и Гизем замина..) ей така, набързо в името на „всичко ще е различно” Червеното племе на спортисти, хора с воля и хъс, всичките преминали през кастинг битки, а май и по задълже по разни подготвителни „треньори”

Амиии, да пожелая късмет на всички бъдещи участници в кастинг битки ахахаха
Мислете, мислете момчета и момичета, ЯВНО само ви използват, използват тялото ви, използват уменията ви, използват лишенията и дисциплината, изглежда ще използват и душата ви, само и само да постигнат повече и повече зрелище, което вярвайте е изцяло на ваш гръб..

Пр€даван€то изглежда удари абсолютното дъно. До година може да минат и с един зрител по-малко хахах Trollface

Това за Гизем, тоя път се бъзикам..-)

# 1 139
Нещата се развиха по очакван, поне от мен, начин.

Иван най-много исках да се махне, но ми беше ясно, че срещу три жени няма да е толкова лесно това. Поне Йоана, която също е злобил, отпадна. Александра спечели симпатия от мен с времето и може би ѝ беше време вече, но със сигурност ако избирах със сочене с пръст, щяха да са Иван и Йоана.

Битката отвсякъде си беше за Пекин. Но то каква битка трябваше да дадат, за да остане Йоана?

Лапунов и Гизи дават някакъв вайб да са наистина заедно, но има шанс и да е ПР кампания това, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт