💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 110
Ванката - художествена гимнастика с 3 топки и една бухалка! Пекин и Йоана - излизат дирекно срещу Карлос Насар!
Не е честно,въобще не се съобразяват с жените...Ама нали пък те искат да са равни с мъжете.
Май е по-висок и от трите? Тук жилетката нещо въобще не играеше! Трябваше тактика в начина на хвърляне!

# 1 111
  • На Изток от Рая
Направи ми впечатление, че първият диск на Йоана е с различен наклон от останалите и това може да влияе много на топчето и да улучва по-трудно . На Пекин всички са с еднакъв наклон.

# 1 112
Йоана само дето я размениха със Шопа. Хем му допрецакаха кръста на Георги,  хем тя не успя да  поседи в племената Grinning

# 1 113
Сори Мише, не ставаш за треньор...

# 1 114
Направи ми впечатление, че първият диск на Йоана е с различен наклон от останалите и това може да влияе много на топчето и да улучва по-трудно . На Пекин всички са с еднакъв наклон.

Няма да се очудя, те си връзват гащите ...опитах се и аз да сравня наклоните, защото пак има неизвестнис тия шест плочки ..

# 1 115
Щеше да е хубаво да имаше начин и двете да отпаднат Grinning

# 1 116
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Битката е тежка, а Пекин е по-комплексната от двете.
Йоана освен че й липса сила, още повече й липсва мозък. На кокилите се справя отлично, просто защото това й е силата - да си владее и познава тялото. Обаче после лъсна колко не може да мисли - на топчетата и на количката /то това всъщност лъсна още на по-предния съвет, ама нейсе/. Особено на вагонетката като специално си преподреди чувалите да са отпред. Павката се опита да й подскаже, но тя изобщо не го разбра.

# 1 117
Йоана как приказваше колко ще закъса нейната коалиция без нея. Ако не се беше пуснала в интриги и коалиции, показвайки колко е злобна, съвсем друго отношение щеше да има към нея.

# 1 118
Йоана освен че й липса сила, още повече й липсва мозък. На кокилите се справя отлично, просто защото това й е силата - да си владее и познава тялото. Обаче после лъсна колко не може да мисли - на топчетата и на количката /то това всъщност лъсна още на по-предния съвет, ама нейсе/. Особено на вагонетката като специално си преподреди чувалите да са отпред. Павката се опита да й подскаже, но тя изобщо не го разбра.
Май след неговите явни , преки указания трЪгна!

# 1 119
Количките много акъл не искат. Сила есть, ума на надо

# 1 120
Май след неговите явни , преки указания трЪгна!

# 1 121
  • София
Йоана иска Ради на финал 😄 Тя не може да излезе от блатото 2 месеца, пък я иска на финал... Виц..

# 1 122
Този феминизъм ми идва вече в повече, макар и да съм жена...

# 1 123
  • София
Тя Д-р Пекин навсякъде има връзки. Николета и Радостина също са кадри на Мишето. Аман от тези. Като октопод са пуснали пипала навсякъде.
Добре, че Ръждавичка няма нищо общо с Мишето. А е от отбор Фифо.

# 1 124
Сега Пуйкин ще има да се надува.  Нищо ,че взе битка 100 процента правена за нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт