💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 895
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 915
  • София
Абсолютно е така! Страх ги е не от игрите, а от подлата продукция каква нечестна игра  може да им сервира.

# 916
Тъпо /умно , като се заявяваш колко си смел , пък Иван е слабак , а после те е шубе да биеш слабака -олекваш. Или мълчи или действай

# 917
  • София
За хода на Дино да номинира ПекинА нямам забележки. Беше си логично и напълно оправдано да го направи. Начина по който го направи обаче, злорадството, самодоволството и особено как се оглежда наоколо, когато си мисли че е казал нещо много умно не са ок. Все тая, за нас като зрители е важно да не е скучно. А Пекин наистина ли се изненада, че я номинираха? То си беше ясно, че така ще стане. Да не го предвидиш, че чак да си в шок говори много лошо за човек с претенции да разбира играта, че и психиатър, за когото не би трябвало да има тайни в човешката психика и поведение.

# 918
  • Буркина Фасо
изненадата ѝ дойде не от номинацията, а от поводите за номиниране.
можеше да си избере другата мома за противник, но с/у Иван тя ще е с 15 кила по-силна от него и има повече шанс, отколкото да играе с/у жените и да разчита на победа.

# 919
  • София
Aко искаш да саботираш и да не е явно, няма ли да го направиш елегантно? В смисъл, имаш толкова игри занапред, дето се вика, можеше да минеш 1вия рунд и после на 2рата,3тата плочка уж да се объркаш. Хайде, на 1ви рунд последната плочка - оди-дойди. Ама на 1ва плочка, 1ви рунд, неадекватно е.  

# 920
Дино много ми напомня на Алекса  без агресията обаче, хитър е и комуникативен. Не е глупав и има чувство за самоирония,харесвам го. Докато Пекин не ми е хич симпатична нито на външен вид нито като поведение . Асоциирам я с една голяма бяло-жълта змия ,която пълзи и незабележимо се увива и стяга хватката. С това равно говорене на това ми прилича 😉

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 17:57 от araselia

# 921
Калин си каза, че Гизем му е харесала, защото проявила интерес към нещата, които той прави - планини, катерене и тн. Така че нормално да иска да се сближи с нея. Обаче тя пък и към заниманията на Лапунов прояви интерес, каза, че искала да разбере какво е в главата му. Защо пък на Алексчо не реши да разбере какво му е в главата Grinning но иначе явно си е малко поврътлива (или както е там думата Simple Smile ) гледа да прикотква младите момчета Grinning

# 922
  • В Града на липите
Дино ми е все още в топ 5..
Много хитро изпързаля Пекин, която ми е доста неприятна, но както прочетох по-горе и на мен не ми допадна начина. Имаше едни изражения и думи, които не ме изкефиха. И все пак е важен резултата. Хитрата сврака с двата крака.
Абсолютно съм убедена, че Чикагото не спекулира. Всичките тези стратегии и съвети тотално го бъгнаха и докато се опитваше да избере, кой да следва, обърка плочката. Неговата сила е на арената, пък и сам каза, че обичал да е навсякъде пръв Grinning Е, тук стана пръв за вечни времена. Grinning
Калин е везни. Имам една такава в къщи и са едно към едно. Тихи, спокойни, хармонични, въздушни... и разсеяни. Grinning Не очаквах да се издъни толкова рано и съм сигурна, че не е до глупост, просто се разсея. Това с Гизем ми се струва силно преувеличено. Като го повторят няколко пъти и ще вземе да им повярва. Какво да правят иначе млади хора в това Стопанство. Вече са си омръзнали и Гизи е свежа кръв. Ралица обаче сигурно търка вече ръчички, как ще го избъзика пред строя.
О, и на този етап съм сигурна, че Гизем се пробва да играе с момчетата. Ще им влезе под кожата и ще си спечели съюзници. С момичетата не й се получава.

И да, и на мен Дино ми напомня Алекса, като характер. Само дето не го виждам Дино да се бие вместо жените Grinning

# 923
Днес искам да отпаднат Иванка и Александра!

Арогантна ми е Гюзема! Не ми допада!

# 924
За Чикагото- за него си беше осъзнат избор. Обяви, че е в "траур" по сините на първите две битки. Така или иначе вероятността да е на съвет, ако загубят и да отиде на елиминации е висока, а сигурно си дава сметка, за собствените си сили (за запомняне) и че едва ли ще успее да остане последен и "да спасява" племето. Човекът си спести агония- пусна си грешна плочка и седна да чака съдбата си.  За Калин и Гизем - тези сценаристи "любовта" за нищо я нямат. Чак обидно за интелекта и на момичетата, и момчетата вътре, ама нали нещо трябва да се случва- иначе с козичките ли да си говорят. За Дино- човекът си има опит в работа с хора, вероятно повече от Пекин. И го показа по неговия начин. Никого не е излъгал или подвел, а не е и длъжен да показва "доблест" на хора, които се бяха обявили за коалиция. Конфликтът му с Пекин е явен. За сценаристите това е изгодно- ще развихрят интриги. Интересно, че Сапунджиева не реагира на забележката на Иван, че д-р Смърт и по нея е злословила и не е лоялна. Всичко си е по сценарий.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:08 от victoria vassileva

# 925
  • Буркина Фасо
Aко искаш да саботираш и да не е явно, няма ли да го направиш елегантно? В смисъл, имаш толкова игри занапред, дето се вика, можеше да минеш 1вия рунд и после на 2рата,3тата плочка уж да се объркаш. Хайде, на 1ви рунд последната плочка - оди-дойди. Ама на 1ва плочка, 1ви рунд, неадекватно е.  
губи си смисъла да саботираш и след 2-3-4 рунд след като знаеш, че ще го правиш.
за какво да се мъчи, като знае, че няма да е победител ?

# 926
То Вашето е същото като разсейването на Чикагото в първия рунд. Laughing
Не мисля, че заслужава това, което написахте за него. И да - в Лечителите наистина е номер 1.
Да не говорим, че и те го признават, имайки предвид сервилното им държание.

Признавам, че се случват странни аномалии в мозъка ми, но това вашето не е справедливо сравнение Simple Smile
Ако бях объркал Ралица с Гизем, да - сравнението щеше да е 1/1 Satisfied
Все пак да не забравяме - ПЪРВИ рунд - ПЪРВА плочка ахахахах

Инак и миналия път така я обърках Гизем.. Нещо ми действа на пара основа това момиче.. Има някакво излъчване, да не би да е някакъв шаман Smile
Аз мисля тоно за Николета, но пиша Гизем. Сега пак така - аз мисля точно за Йоана, но пиша - Гизем WorriedWorried

Иначе, Чикагото е пич, то е ясно. Но е доста ограничен, определено не блести с мозъчна дейност Laughing
Но признавам, че в случая Ралица го разсея, защото постоянно дрънкаше щурутии и отвличаше вниманието им от играта. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 10:56 от Анонимен

# 927
Дино чистосърдечно си метна Пекин на елиминация. Никога не си е припадал по нея и стратегиите й и не го е крил.
Не нисля, че я номинира от страх. Появи му се възможност, използва я.
А и за оправянето на леглото и обуването на чорапите на Чикагото не мисля, че е истина. Просто се поде линията на мазненето на жените и продължиха с майтапа.
Чикагото наистина се обърка. Ако беше саботаж, щеше да не уцели третата плочка. Явно изпадна в дупка от стратегии. Все пак не беше силова игра - там е цар.
Калин и Лапунов не съм ги видяла като близки приятели. Добри съотборници, споделящи едни и същи условия - да. Но близки приятели??? Така че Гизем няма как да развали нещо, което го няма. Палавница е, ама сега й е паднало. Пък и затворени на едно място, дълго време, едни и същи хора, то всеки нов ще е интересен и атрактивен. Особено ако е позитивен и засмян, а не депресивно мрънкащ и ревящ за нЕма нищо.
От четиримата номинирани за съжаление ще се върнат двама. И четиримата са идеални за отпадане.

п.п. Сравнението на Калин с Ерик не е много подходящо. Калин и СЕГА е красив, за разлика от Ерик, кой ВЕЧЕ хептен е изплискал легена.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:10 от gerata

# 928
  • София
На мен Ерик Робъртс ми е плашещ и не намирам прилика с Калин, който е един от най-ведрите хора, които съм виждала. Просто е интроверт и възпитан, не е нужно да плещи постоянно, на мен това държание тип Алекс ми е доста досадно.

Непопулярно мнение, но съм за Пекин, интелигентна жена и оправна.

Гизем пък никак не ми хваща окото като красавица, иначе е енергична и свежа, предполагам.

Зелените прекалиха с подмазването на Чикагото.

# 929
Жълтото племе е толкова скучно, че го превъртам.  Сега доглеждам

Общи условия

Активация на акаунт