Черен петък 2025

• 47 719
  • 329
  •   28
Отговори
# 195
Записвам се да следя темата , тъй като от няколко гдини вече ми е по-удобно да набележа разни неща за купуване , подаръци и др. , да следя цените и на черен петък да купя.
Решила съм да взема пречиствател за въздух за вкъщи. Нямам идея кои са хубави и кои не , така че ще проуча и набележа нещо.
Хиполенд и Комсед са ми задържителни , така подготвям всички детски подаръци.
Ще следя сайтовете за парфюми, че съм си набелязала един.
И накрая ще си напазарувам козметика от Бер кер и може би нещо от ХМ , ако имат хубаво намаление.

# 196
# 197
  • София
MyGeisha ще имат намаление от 31ви... страхотни и трайни аромати Simple Smile)

# 198
  • Варна

Благодаря за инфото! Интересни се оказаха и...румънски (според Фрагрантика ру) Пишете, моля,  впечатление ако сте имали някой от тях.

# 199
  • Mostly in my mind
Фешън дейс...1 месец по-рано 🤣

Това ми излезе сега във фейса

# 200
  • София

Благодаря за инфото! Интересни се оказаха и...румънски (според Фрагрантика ру) Пишете, моля,  впечатление ако сте имали някой от тях.
Румънски, които се правят в Дубай, мацката много държала всеки аромат да е изпипан.

Случайно попаднах на тях в Парадайз преди време и се влюбих в едно бижу. Естествено и втори си взех. Непозната жена дойде при мен и ми каза "срам не срам, реших да Ви питам за парфюма Ви, много ми харесва" - като ние бяхме и на разстояние. Доста траен аромат, приятен. 

Връхните му нотки са смокини, средните – амарето, базови – кехлибар… усеща се и роза, бишкота.

Другият ми любим, който също имам в момента е CAROLINA HERRERA - Good Girl Very Good Girl Elixir.

Аз харесвам сладички и открояващи се парфюми, които определено оставят своя почерк.

# 201
Тези парфюми къде могат да се намерят?

# 202
  • София
Тези парфюми къде могат да се намерят?
В Мол Парадайс и в Дъ Мол могат да се намерят, онлайн в дъглас се предлагат. Имат си и техен официален сайт, ама там цените са завишени според мен.

# 203
  • Стара Загора
Здравейте! Харесахме на детето колело от Декатлон, случайно да знаете те дали са имали и/или ще имат ЧП?

Имат -20% всяка година
Кога го правят черния петък?

Такова нещо като черен петък в Декатлон не съм виждала, пък и 20%.

# 204
  • Варна
Скрит текст:
Цитат
Румънски, които се правят в Дубай, мацката много държала всеки аромат да е изпипан.

Случайно попаднах на тях в Парадайз преди време и се влюбих в едно бижу. Естествено и втори си взех. Непозната жена дойде при мен и ми каза "срам не срам, реших да Ви питам за парфюма Ви, много ми харесва" - като ние бяхме и на разстояние. Доста траен аромат, приятен.  

Връхните му нотки са смокини, средните – амарето, базови – кехлибар… усеща се и роза, бишкота.

Другият ми любим, който също имам в момента е CAROLINA HERRERA - Good Girl Very Good Girl Elixir.

Аз харесвам сладички и открояващи се парфюми, които определено оставят своя почерк.

Благодаря за бързия отговор! Flowers Hibiscus Разгледах и сайта им, много интересни аромати, с отзиви, че са и много трайни. Определено ми създадохте интерес, ще прескоча до Дъглас да видя дали имат тестери, за да избера.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:19 от Moderator1

# 205
  • Пловдив
Декатлон последните две години имат 10%. 20% никога не съм виждала, но пък може по друго време на годината да са правили.

# 206
# 207
  • София
Има ли начини за проверка на цена преди хх дни каква е била, както е при Амазон и т.н.?
Пп. За нашите онлайн магазини визирам.
Пп2. ДМ правят ли?

# 208
ДМ зарязаха черния петък преди няколко години. Сега имат Giving Friday - 2-3% от оборота отиват за благотворителност, но за клиентите няма отстъпка.

# 209
ДМ нямат намаления на Черен петък.

Общи условия

Активация на акаунт