Черен петък 2025

• 47 964
  • 329
  •   7
Отговори
# 210
Вслючва се и за да следя; Повечето Коледниподаръци и аз ги правя на черния петък;

# 211
  • Melmak
ДМ имат различна политика вече. Не правят ЧП и промоции, а целят устойчивост в цените.
Пускат талон за намаление в приложението за рожденик (седмицата на рождения ти ден). Също така ако ползваш приложението им, имаш лоялна карта и за всяка покупка (или достигната похарчена сума) се дават нови талони за отстъпка.

# 212
Benu.bg имат Безплатна доставка до 31.10
Код за всички не намалени
Aisi10 и много продукти с отстъпка -25%
И колело с награди
https://benu.bg/majka-i-dete?sRef=i6tl834jtm

# 213
Ще има ли черен петък в големите вериги - Технополис, Техномаркет, Зора, ... ?

# 214
  • София
Традиционно ще има, да.

# 215
# 216
За 1.11 има ли намаление в Сиела? Или другаде за книги?

# 217
  • Mostly in my mind
За 1.11 има ли намаление в Сиела? Или другаде за книги?
Следете темата Промоции на книги.

# 218
В Ardes (аз малко им нямам вяра на тях) имат вече намаления и излиза изскачащ прозорец, който казва, че ако сега се купи нещо намалено, което е на по ниска стойност на черния петък, купувача ще получи ваучер (поне така запомних) за разликата в цената

# 219
За килими къде да гледам?

# 220
Нашите килими са от Аико, когато текстилът беше на - 20%. Не съм гледала на повече места. Детски специално имаше хубави и в Мьомакс, но като цяло Аико ни устройваше идеално като стил, цветове и размери.

# 221
  • оттам, откъдето започва България
В момента в ТеМакс има намаления на килими:  https://temax.bg/catalogsearch/result/index/?cat=82&q=%D0%BA%D0% … desc   

# 222
Някой има ли наблюдения дали Юск пускат намаление за ЧП?

# 223
Някой има ли наблюдения дали Юск пускат намаление за ЧП?
Миналата година имаше със сигурност, но не помня проценти и дали всичко участваше.

# 224
Привет!
Правим ремонт в банята и сме на етап моноблок , горен и долен шкаф с мивка и смесител. Бихте ли ме ориентирали къде да следя за намаления?

Общи условия

Активация на акаунт