Черен петък 2025

• 47 964
  • 329
  •   5
Отговори
# 135
Ще търся пречиствател за въздух, че чакаме бебе и евентуално за компактна пътека за вървене за апартамент, предвид предстоящия сезон.

# 136
  • оттам, откъдето започва България
Купих спално бельо миналата година от Dilios. Много добро качество -за една година чаршафите не са мръднали.
С цип ли са пликовете?

Редактирам, че сега посталах спалния комплект:
Не е с цип пликът на спален комплект с чаршаф ранфорс, с тик-так копчета е.

Объркала съм се, защото на Юск е с цип. Blush

Редактирано

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 11:01 от Ранобудна

# 137
Много хвалят тези на pink agel. Но не съм ги пробвала

# 138
Здравейте! Харесахме на детето колело от Декатлон, случайно да знаете те дали са имали и/или ще имат ЧП?

# 139
Здравейте! Харесахме на детето колело от Декатлон, случайно да знаете те дали са имали и/или ще имат ЧП?

Имат -20% всяка година

# 140
За спално бельо и аз харесвам на Dilios, обикновено и те имат черен петък, така че ще ги следя и тази година.Харесват ми като качество, а и размерите им пасват на моите завивки.Веднъж гледах на Jusk и нещо ми се сториха странни размерите на пликовете.

# 141
  • Mostly in my mind

Имат -20% всяка година
Кога го правят черния петък?

# 142
Във Flip. Миналата година имаше добри намаления, но преди Черния им петък. На ЧП бяха по-високи цените.

Доволни ли сте от тях? Заглеждам и аз, но много ме усъмниха телефони на по година със 100 % батерия

# 143
  • Пловдив
Имам Iphone от 1 година със 100% батерия-нямам никакви забележки.  Работи безупречно. Мои близки също купуват оттам и те са доволни.

# 144
  • Melmak
Сменят батериите, за това са така. Аз не съм купувала, но мои близки имат и нямат оплаквания.

# 145
Сменят батериите, за това са така. Аз не съм купувала, но мои близки имат и нямат оплаквания.

Със сигурност, няма как да са със 100, а както знаем оригинални батерии за айфон няма

# 146
  • София
Аз купих на дъщеря си iPhone от flip и съм много разочарована. За 3-4 месеца спря да вибрира, спря да му се включва фенерчето и светкавицата. Иначе за 1 година батерията му е на 100% все още, но се налага да го зарежда по-често от мен. Аз моя го използвам постоянно (в работата съм постоянно със слушалки и музика, отделно е вързан към часовник), а тя е на училище и не го използва почти през деня.

# 147
По повод спалното бельо и по повод ниските цени, държа да споделя какво получих за по 25 лв. Разкош

Памук

# 148
Съсел@ - от Трендиол ли?

# 149
На Cotton Box имам комплект сатениран памук и е страхотно качество.
Някой знае ли на Хиполенд и Комсед кога ще е ЧП?

Общи условия

Активация на акаунт