Черен петък 2025

• 125 075
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Можете ли да ме насочите към хубава, здрава чанта за лаптоп и евентуално сайт за покупка. Благодаря!!!! И аз чакам намаленията.

# 556
  • София
https://www.aquaphor.bg/b25-maxfor-mg-10-br-2-br-dopalnitelno
Тези филтри за кани са намалени доволно.
Едва ли ще паднат повече на 14.11.2025 г.

Тези, поръчах и аз, но сайта работи безумно бавно, много трудно поръчах. Сега да станат и за Брита, че иначе и кани ще купувам Simple Smile

# 557
# 558
За МП следете немския или английския сайт. Намалението тук обикновено е като редовна цена там.

# 559
За МП следете немския или английския сайт. Намалението тук обикновено е като редовна цена там.
А как стои въпросът с доставката им до тук?

# 560
Ще има ли Черен петък на Yves Rouscher?

# 561
Баухаус по принцип имат ли черен петък?

# 562
  • Melmak
На практис кога ще бъде?

Имаме нужда да купуваме много неща, тези дни трябва да ходим да гледаме вече за разни материали, които не знам как се наричат.

# 563
А как стои въпросът с доставката им до тук?
С транспортна фирма-превозвач. 5лв на кг .

# 564
# 565
Здравейте! Някой знае ли кога е черен петък в Zara, Oysho, Sephora, Kiko, Douglas?
Notino пуснаха някакъв черен петък на парфюми, дали ще има на козметика?

# 566
Здравейте, в HM кога почваха намаленията, по спомен май нямаше по-големи от 20 %, чудя се да чакам ли Grinning

# 567
Zara и всички останали магазини от групата правят намаление на официалния черен петък в магазините, а предния ден - намаленията започват онлайн.
Notino миналият уикенд имаха -20% на всичко. Ще има пак намаления, но вече започнаха да вдигат цените на сайта, така че не очаквам да има нещо впечатляващо.
Douglas постоянно имат сходни намаления онлайн. Седмицата, в която е традиционният черен петък, имат ДО -40% на различни неща, поне така беше миналата година.

# 568
Ще следя за мултикукър и еърфраер. И един четец евентуално. Не успях вчера да поръчам от Аквафор. Ще видя днес какво е намалението, че пишеше само за вчера, ама сайта им беше тегав

# 569
  • Пловдив
Инстант пот ще има ЧП от 14.11, аз също се чудя за един мултикукър от там.

Общи условия

Активация на акаунт