Черен петък 2025

• 125 087
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 540
АЗ мислех вече да минаваме на система директно да филтрира през чешмата водата ,незнам до колко е удобно и ефикасно а и самите филтри  мн големи ми се виждат трябва да си освободя шкафа под мивката за тях ..но от години сме с кана даже няколко вече сменихме ..

# 541
Сега видях реклама по телевизията за 14.10  на ТЕД до 70%.

# 542
Аз се засилих да купувам стъклена кана, но четох и отрицателни коментари, та се отказах. Иначе в Озон каната на Аквафор я има за 65, намалена май от 99 лева.

# 543
Стъклената кана на Аквафор е отвратителна, тежка и се пукна на втория месец както си стоя на кухненския плот. То всичките им кани са ужасни. Стъклената кана на Брита е в пъти по-добра и вече 1 година не е мръднала. От там и много се ядосах на Аквафор и сега съм на последния филтър на Брита ( бях взела 12 броя на добра цена от Емаг), но сега ще пробвам филтър на ДМ, пише че е съвместим с каните на Брита.

# 544
Аз за хубави и здрави чадъри идвам да питам тук. Искам със спици от фиброоптичен материал и онези "джобове" против силен вятър. Къде да гледам?
Моят е такъв: https://royalwalkumbrellas.com/bg/%D1%87%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80 … 1%8A%D0%BB%D1%82/. Много съм доволна.  Тежичък е, но се справя и при силен вятър.
А баш такъв! Мерси!

# 545
Знаете ли DOMKO имат ли ЧП?

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:21 от zanetti

# 546
  • Варна
Здравейте,  а къде да следя за хубави халати за баня?

и аз от това се интересувам Grinning

# 547
От утре до края на месеца ще има черни дни в Дедал. Който се интересува от роботи прахосмукачки, за прозорци и прочие - препоръчвам. После ползвате 20% отстъпка при следващи покупки на консумативи.

За чадър - семейно се обзаведохме последните месеци с такива на Бенетон от ДМ. По магазините имаше промоции на единични бройки.

И аз дебна Айко евентуално за спалня/ легла.

Трябва ми и хубава стъклена кана, която да не е супер тежка и да не подлива. За обикновена кана става дума, не за филтрираща.

# 548
https://www.aquaphor.bg/b25-maxfor-mg-10-br-2-br-dopalnitelno
Тези филтри за кани са намалени доволно.
Едва ли ще паднат повече на 14.11.2025 г.

# 549
Аз за хубави и здрави чадъри идвам да питам тук. Искам със спици от фиброоптичен материал и онези "джобове" против силен вятър. Къде да гледам?
Моят е такъв: https://royalwalkumbrellas.com/bg/%D1%87%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80 … 1%8A%D0%BB%D1%82/. Много съм доволна.  Тежичък е, но се справя и при силен вятър.
А баш такъв! Мерси!
Аз също ползвам такъв ,толкова стабилен чадър и хубав не съм имала,мисля че ще оправдае очакванията ви🙂

# 550
  • Beyond the stars
Айко и Моемакс имат черен петък - 20% имам спомен от предни години или размерът на ДДС-то.

# 551
  • София
Аз също ползвам такъв ,толкова стабилен чадър и хубав не съм имала,мисля че ще оправдае очакванията ви🙂
И аз съм с такъв. Имам и от несгъваемите. Препоръчвам и двата вида. Simple Smile

# 552
Здравейте,  а къде да следя за хубави халати за баня?

и аз от това се интересувам Grinning
Във физическите магазини на PNG има халати намалени на 60 лв. в момента, мисля до края на месеца.

# 553
Чадърите от линка на Амазон, който дадох горе, са същите, ама друго си е съфорумец да ги похвали Grinning Поръчах един, подарък за Коледа за ММ. Сега рязко ще им скочат поръчките Grinning Но явно добре се справят с продажбите и в чужбина. В Амазон имаха оценки от близо 15000 души. Бях много изненадана като разбрах, че всъщност за български Simple Smile

А дали има посред есен намалени плажни чадъри?

# 554
  • Сливен
Търся си комплект чинии за хранене,за всеки ден,държа да е порцелан.Без емаг.

Общи условия

Активация на акаунт