Черен петък 2025

• 125 094
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 510
Пишете им !

# 511
Извинявам се ако вече е публикувано, но някой питаше за ЗР
Пуснали са Best of the best от днес, но дали ще имат ЧП не съм наясно
https://zlatnaribka.com/collections/best-of-the-best?utm_source= … mc_eid=c17494536c

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:47 от Rosheen

# 512
Аз тези дни по същата причина отказах една поръчка. Пишете им

Добро утро. Някой има ли опит с Комсед и отказване на пратка? Поръчах от намалението с доставка до кутия на Спиди и с наложен платеж. Мога ли да откажа да я взема? Намерих днес поръчания подарък на Дядо Коледа на по-ниска цена.

# 513
  • Mostly in my mind
Немският амазон знаем ли кога е? На традиционната дата ли беше обикновено?

# 514
# 515
А в H&M имат ли черен петък или подобни дни с намаления ноември месец?

# 516
# 517
  • Mostly in my mind
А в H&M имат ли черен петък или подобни дни с намаления ноември месец?
имат. 20% обикновено

# 518
Малеее, Аквафор и миналата година имаха такова добро намаление, че имам филтри за още една година сигурно Grinning Този път ги пропускам Grinning

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 11:12 от Барбалена

# 519
Здравейте,
Ще обзавеждам апартамент. Трябват ми
Хладилник, фурна, котлони, абсорбатор, миялна всичко за вграждане и пералня, сушилня. От къде да ги купя? Дали да не ида в някой магазин и да им искам пакетна отстъпка за количество?
Търся и диван, кухненска маса, столове, холна маса.
Търся и плочки, ламинат, врати, осветление.
Къде и кога правят отстъпки за такива уреди, настилки и мебели на черен петък?

# 520
Малеее, Акуафор и миналата година имаха такова добро намаление, че имам филтри за още една година сигурно Grinning Този път ги пропускам Grinning
Аз сега не виждам никъде филтри. Thinking Само кани и пречистващи системи.

# 521
  • София
Малеее, Акуафор и миналата година имаха такова добро намаление, че имам филтри за още една година сигурно Grinning Този път ги пропускам Grinning

Филтрите ставаха ли за Брита, не знам защо ми се върти, че тези по-големите, ставаха и за кани Брита.

# 522
Здравейте,  а къде да следя за хубави халати за баня?

# 523

Филтрите ставаха ли за Брита, не знам защо ми се върти, че тези по-големите, ставаха и за кани Брита.
Стават за Брита, но сега няма. Дори не мога да поръчам никакви, не говоря за намалени, или аз не виждам как да го направя Thinking

# 524
  • София
Здравейте,
Ще обзавеждам апартамент. Трябват ми
Хладилник, фурна, котлони, абсорбатор, миялна всичко за вграждане и пералня, сушилня. От къде да ги купя? Дали да не ида в някой магазин и да им искам пакетна отстъпка за количество?
Търся и диван, кухненска маса, столове, холна маса.
Търся и плочки, ламинат, врати, осветление.
Къде и кога правят отстъпки за такива уреди, настилки и мебели на черен петък?
1. Състави си график. Ако тепърва ще слагаш ламинат и осветление, то има ли къде да съхраняваш всичките мебели и уреди?
2. За уредите вероятно ще получиш пакетна отстъпка на място. Аз бих купил от Технополис, но това е субективно.
3. Отстъпки на всички тези неща има целогодишно. Те традиционно не са по-мащабни на ЧП и често стандартните си намаления в този сезон се водят ЧП отстъпки / акции. Аз лично за нищо от това не бих чакал и разчитал на ЧП. Примерно Практикер.
4. Мебелите е много относително - масово или бутиково изпълнение. Доволен съм от Виденов - не съм намерил по-добро съотношение качество / цена. Ако търсиш това.

Здравейте,  а къде да следя за хубави халати за баня?
Яна, PNG, Дилиос.

Общи условия

Активация на акаунт