Черен петък 2025

• 125 103
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, знаете ли дали ще има намаление в kocos.bg?

# 496
В процес на търсене съм на мелница за отпадъци /диспозер/ - ако видите някъде намалена, свиркайте ✌️

# 497
Аз отдавна спрях да пазарувам от тях поръчвайте си от yesstyle цените са двойно на долу, има и мн кодове и подаръци.

https://www.yesstyle.com/en/home.html?rco=AISIMAISI92&utm_term=A … ic&mcg=influencer

Имаше също оплакване на страница им във фейсбук. Отговора им беше, че не е вярно и ако може да го докаже със снимков материал ще й дадат ваучер за 200 лв.

Вие сте взели комплекта за 80лв , но с код за отстъпка. Реалната цена може  пак да си е била 120 лв.
Не знам каква е оригиналната цена, факт е, че взех комплекта с отстъпка, даже сега виждах, че е дори по-малко, отколкото си спомням, но тази отстъпка не е била 40 процента, което уж казват, че е сега.

За доказателство слагам и снимки да се види какво съм платила аз и колко струва сега.
Писах им имейл също.

От къде изпращат? С превозвач ли поръчвате?

# 498
  • на тавана в кошницата
Здравейте!
Технополис имаше ли черен петък или се очаква?

# 499
Вече спомена някой матраците на Екон, сега ще сменяме един такъв на 19 години.... Когато го вземахме имаше гаранция 10 години и ние се съмнявахме, че няма да изкара толкова, е...той изкара двойно. Нашият беше един от първите най- обикновени модели, сега вече имат много широк асортимент, препоръчвам с две ръце
Какво значи "изкарал" двойно? И аз съм с матрак на същата фирма, беше още "Латекс-Бяла", също почти на 20 години, но още си спим на него и даже не го обръщаме. По какво да съдим, че му е време за смяна?

Здравейте!
Технополис имаше ли черен петък или се очаква?
Технополис миналата година имаше ЧП заедно с Емаг. Предполагам тази година ще е същото.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 19:49 от Тук там

# 500
Само имайте предвид, че по - хубавите модели уреди, с по - добри характеристики,  "случайно" изчезват от сайта и шоурумите по време на черните им намаления.
За Технополис.

# 501
  • на тавана в кошницата
Много благодаря.

# 502
Само имайте предвид, че по - хубавите модели уреди, с по - добри характеристики,  "случайно" изчезват от сайта и шоурумите по време на черните им намаления.
За Технополис.
Да, така е. И се зачиства цялата информация от профила (ако имаш такъв).

# 503
Черен петък за полюлеи има ли? В кой магазин?

# 504
В темата за азиатска козметика може да прочетете за сайтовете, доставката и т.н. Първият пост е доста информативен:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1815880

Разписах се и аз в Barecare, не съм забелязала промяна в цените на нещата, които следя или ползвам. От Хиполенд и Комсед взех книжки за подаръци. Очаквам Емаг сега, евентуално за консумативи за миялната и други дребни неща.

# 505
  • София
Ампулата на скин 1004 по спомен е намалена ня 26 лв и стотинки, което е супер. Аз поръчах продуктите, които ползвам и наистина знам, че са намалени. Зареждам се за напред и после не купувам доста време.

Миналата седмица получих 100мл. за приятелка от Стайлвана, 21лв. излезе. Оглеждайте и корейските сайтове, продуктите пристигат с дълъг срок на годност, което за мен е голямо предимство и цените целогодишно са като в barecare, че и по-ниски.

# 506
ЕМаг, нали на 14.10 трябваше да е ЧП?!

# 507
От утре ще имат разкриване на оферти.

# 508
Благодаря Simple Smile)

# 509
  • София
Добро утро. Някой има ли опит с Комсед и отказване на пратка? Поръчах от намалението с доставка до кутия на Спиди и с наложен платеж. Мога ли да откажа да я взема? Намерих днес поръчания подарък на Дядо Коледа на по-ниска цена.

Общи условия

Активация на акаунт