Черен петък 2025

• 124 979
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 645
Pinko, благодаря, уикенда ще отида да разгледам там и ако още е свободен, ще ти пиша

# 646
Здравейте. Някой запознат ли е с намаленията покрай черния петък на istyle. Дали ще бъдат на стари модели стоки или се очаква и на тазгодишни и миналогодишни модели телефони и лаптопи?

# 647
Това не е кафемашина, а кафеавтомат.
Ясно, мерси много, от толкова гледане се обърках. Значи всичко си е точно.

# 648
  • София
Здравейте. Някой запознат ли е с намаленията покрай черния петък на istyle. Дали ще бъдат на стари модели стоки или се очаква и на тазгодишни и миналогодишни модели телефони и лаптопи?

Не помня да са намалявали текущи модели, в последните години пускат залежала стока...

# 649
Поне добри ли са били намаленията или колкото да се каже, че уж имат ЧП?

# 650

Коментира се по групи нещо от сорта на -50 лв примерно за айфони 15 серия и надолу, макове от м3 надолу, та и на мен ми беше интересно дали ще има на по-нови неща, примерно 16ски и 17ски.

# 651
  • Beyond the stars

Нищо забележително не помня последните години.

# 652
  • 🌊
Имаме универсалната кафе машина и си е леко боклукчива като качество, но не може да намерим толкова добра колкото старо Долче густо. Един модел са всичките само дето имат ребрандиране.

# 653
При Apple не чакайте последните им модели да ги пуснат на оферта. Айфон 17 с -5% ще е примерно.

# 654
  • София
Аз търся добра ютия или парогенератор, честно не съм сигурна какво бих избрала, може би ще се ориентирам по цената. За сега съм се спряла на една ютия в Зора, https://zora.bg/product/dst803070 но ми се иска да видя Технополис и Техномаркет какво ще предложат. В Емаг избора на Philips е доста ограничен

# 655
При Apple не чакайте последните им модели да ги пуснат на оферта. Айфон 17 с -5% ще е примерно.
Последните не, но може би 15-ката ще погледна как е Blush

# 656
Вижте какво става в Ардес преди и по време на ЧП.
Снимките са буквално с шест часа разлика.

Това е различен модел.

По темата - тази година сякаш отстъпките са една идея по-добри от предната. В момента в Зора имат нелоши отстъпки, но си мисля че в Емаг може и да са по-добри, затова ще изчакам до утре преди да купувам. Технополис също са утре.
От Техномаркет не очаквам добри намаления - там цените често са си обичайно завишени. От Ардес също не съм особено впечатлена, то и там няма това което търся (най-вече телевизор, влагоабсорбатор, зъбен душ, еър фрайер, и някакви по-дребни като храна за котки, кафе, кухненски ножове). За еър фрайера ще следя и instant pot сайта, защото разбрах от съфорумка тук няколко страници по-рано, че ще има 40% намаление утре Relaxed

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 12:46 от tedkasoletka

# 657
# 658

За тези които търсят спално бельо.
Аз малко се прекарах, взех детски комплект преди седмица , който сега е - 40 % , но е много хубав.

# 659
  • Пловдив
Привет.
Някъде срещали ли сте читави оферти за ютии? Тефал или Филипс, например. Безкабелна, за предпочитане, но може и с кабел Hug

Общи условия

Активация на акаунт