Черен петък 2025

• 47 719
  • 329
  •   28
Отговори
# 240
Записвам се и аз да следя за вертикална акумулаторна бюджетна прахосмукачка най-вече... Другото ще дойде покрай нея 😄

# 241
Аквафор дали имат черен петък?

# 242
Записвам се и аз да следя за вертикална акумулаторна бюджетна прахосмукачка най-вече... Другото ще дойде покрай нея 😄

Споделете ако Ви попадне добра оферта, аз също за такава прахосмукачка се оглеждам.

# 243
  • София
В About you  черният петък започва неделя срещу понеделник в 24.00 ч.

# 244
Кенвело нещо се преобразуват май, в МОЛ София тече голям ремонт на Модиана, а в The Mall изобщо не ги видях.

# 245
# 246
# 247
Комсед от петък 7.11 - 30%

# 248
Аз ще следя за голям диван.

# 249
  • София
Черен петък Нотино?

# 250

Мога да препоръчам тази: https://www.ozone.bg/product/vertikalna-prahosmukachka-levoit-lvac-200-byala/

Имам я от 2 години и чисти като звяр и в ремонта ни и след котките ни Simple Smile
С едно зареждане на нормална степен батерията изкарва около 40/50 минути. На мен това ми е достатъчно да мина 2 етажа + терасите. Има вградена лампа и много ясно се вижда прах, където иначе не би се забелязал. Няма заплитане на косми, лесно се почиства контейнера, лека е. Мисля, че за бюджетен вариант е добър избор Simple Smile

# 251

Мога да препоръчам тази: https://www.ozone.bg/product/vertikalna-prahosmukachka-levoit-lvac-200-byala/

Имам я от 2 години и чисти като звяр и в ремонта ни и след котките ни Simple Smile
С едно зареждане на нормална степен батерията изкарва около 40/50 минути. На мен това ми е достатъчно да мина 2 етажа + терасите. Има вградена лампа и много ясно се вижда прах, където иначе не би се забелязал. Няма заплитане на косми, лесно се почиства контейнера, лека е. Мисля, че за бюджетен вариант е добър избор Simple Smile
Благодаря, но аз си имам Ровента за основно почистване, искам нещо по-евтино за набързо когато нямам време да опъвам кабели.

# 252
В еником имат намаления.

Ще ви бъда благодарна, ако мернете намаления на принтери, да кажете!

Аз ще следя за голям диван.

# 253

Благодаря, но аз си имам Ровента за основно почистване, искам нещо по-евтино за набързо когато нямам време да опъвам кабели.

Потвърждавам, имам я от скоро, но наистина е добра. Цената от озон обаче, не.
Аз я взих от амазон за 260лв., ако и това ви  е високо като бюдет, можете да погледнете моделите на Xaiomi, имат за под 200лв и ги хвалят също.

# 254
  • 🌊
Озон пуснаха ЧП по-рано и напазарувах стабилно за бебето. Страшно съм доволна защото кошарата от 245 е смъкната на 190. Взех също и стерилизатор, сушилня, нагревател, подложка за повиване, комплекти шишета, биберони, залагалки.
Отделно за нас купихме изгодно маратонки от Шопсектор.

Общи условия

Активация на акаунт