Черен петък 2025

• 125 066
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Трябва да си правя доста изследвания, като част от тях са платени, та се чудех дали лабораториите имат "черен петък"?

# 571
  • Beyond the stars
Ще следя за мултикукър и еърфраер. И един четец евентуално. Не успях вчера да поръчам от Аквафор. Ще видя днес какво е намалението, че пишеше само за вчера, ама сайта им беше тегав

Cossori за еърфрайер препоръчвам с две ръце, от амазон.де е нашия и цената беше под 200лв.
Instant pot за мултикукър - имат черен петък всяка година, но мисля, че пак от амазон излизаше по-евтино.

# 572
  • София
Ще следя за мултикукър и еърфраер. И един четец евентуално. Не успях вчера да поръчам от Аквафор. Ще видя днес какво е намалението, че пишеше само за вчера, ама сайта им беше тегав

Май още си го има намалението, по-добра оферта от тези филтри не видях.
https://www.aquaphor.bg/b25-maxfor-mg-10-br-2-br-dopalnitelno

# 573
Тук, разбира се, също има увеличение, както на всички останало... Миналата година промоцията е била за 12 филтъра на цена от 50 лева с безплатна доставка

# 574
  • София
Тук, разбира се, също има увеличение, както на всички останало... Миналата година промоцията е била за 12 филтъра на цена от 50 лева с безплатна доставка

Пропуснала съм миналогодишното им намаление, но филтри на толкова ниска цена, аз лично не съм купувала.

# 575

Май още си го има намалението, по-добра оферта от тези филтри не видях.
https://www.aquaphor.bg/b25-maxfor-mg-10-br-2-br-dopalnitelno

Тези филтри стават за кана Brita нали? Някой ползвал ли ги е за Brita?

# 576
  • София

Тези филтри стават за кана Brita нали? Някой ползвал ли ги е за Brita?

Аз ги взех за Брита в описанието пише, че стават.

# 577
Да, и сега цената е добра. И аз мисля, че стават за Брита.

# 578
И аз си взех от филтрите. Благодаря за споделянето. Тези стават за Брита. Ние сме с такава кана и досега не е имало проблем.

# 579
Косори-то го следя в немския амазон. Сега ми дава цена 90евро, ще изчакам още малко , там не знам дали ще е на 28.11 намалението
За Аквафор филтрите аз съм с модел А5 , те са по-скъпи 8лв броя, не вярвам да паднат повече

# 580
# 581
Кое Косори е 90 евро? Open Mouth Много е евтино, сигурно е някой стар или малък модел.

# 582
Понеже преди 2-3 седмици питах в едната тема за микровълнови, но там отговор и насоки не получих, пускам и тук тамошното ми питане с надеждата да изкажете мнение и препоръка за микровълнова Relaxed
Направо копирам от другата тема:
С молба за насоки се включвам и аз. С наближаването на черните петъци ми се дощя да си сменя микровълновата, че едни пуканки не можем да пуснем без да отваряме 100 пъти за да наместваме пакета и все дебнем да не опре в лампата, че веднъж тръгна да се запалва (демек с малък обем е).
Та какво търся: Да е 25 литра, вратата да се отваря с дръжка (все едно си отварям фурната, а не с разни бутони на печката или към дръжката) и да няма грил (майка ми смени 2 микровълнови с грил и забелязах, че и двете топлеха много по-бавно от моята, която е без, при все, че са с еднаква мощност - а сме въртели настройките). Ще се използва само за топлене и понякога пуканки си правим (та понеже от пуканките тръгна обяснението, може да похвалите такива, в които не седиш да вардиш пакета, а го мяташ и той си се пука без да опира в микровълновата). Не размразявам в нея та не ми е особен зор как се справя в тази област.

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт