Черен петък 2025

• 122 621
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 960
Тук ли беше пуснат линка за приборите на WMF от Технополис? Благодаря на „колежката“, която го пусна, на отзивите на другите и за снимката също. Преди малко ги получих, на живо изглеждат още по-приятно и абсолютно си струват цената. Пускам линка отново, ако някой се интересува, все още са намалени - .
Мога да пусна и реална снимка, ако някой иска. Проверих ги другите сайтове и магазини, тук излизат най-изгодно (като включим и това, че са 60 части, а на повечето места са 30).

# 961
Аз сложих снимка, ама сега се чудя дали да не поръчам и аз един комплект за подарък 😂   На сестра ми й предстои ремонт в ново жилище и ще са идеален подарък, но сигурно няма е в близката година и се чудя дали ми се затварят пари за нещо далечно. Иначе наистина са много изгодни.

# 962
  • Popovo
На мен ми излиза изчерпан.Докато го мисля......Сега се ядосвам, че не поръчах, а имам нужда.

# 963
  • София
Ранобудна, мерси видях го, но в barecare бяха по 30 и нещо.

nad_tab, знам, че са минита, но много ми се иска да пробвам корейска козметика и не ми се рискува с пълноразмерни. Защо не би повторила? Отзивите за марката бяха чудесни. Това ли е стайлвана https://www.stylevana.com/en_EU/?___store=bwsveub_en ? 9 евро ми звучи супер Simple Smile))

Много лека серия, ако сте тинейджър, максимум до 25, може и да ви хареса. Не прави нищо, ампулата е много течна, като тоник. Хубав сет за пътуване, тъй като са мънички опаковките.

Ей този сет взех за 14 годишната щерка на колежка, за нея е чудесен.
https://www.stylevana.com/de_DE/skin1004-madagascar-centella-dou … -2items82448.html

# 964
Приборите ги има в някои магазини, изкушаващи са 😀

# 965
Днес има още намаления в нотино -33% в приложението с код mobile . Мисля да се възползвам за парфюм.
Днес ще пусна поръчка и от Пирин Хил.
От намаленията поръчах пречиствател за въздух от озон и играчки пак от там, че бяха на добри цени.

# 966
За Юск чува ли се нещо, че дебна един диван?

# 967
Има се изкушавам много, а не е като да имам кой знае каква нужда. А как се държат в съдомиялна? Остават ли петна след измиване?

Приборите ги има в някои магазини, изкушаващи са 😀

# 968
За Юск чува ли се нещо, че дебна един диван?
Да, скоро се писа, че са от 20-ти.

# 969
То петната си зависят от препарата и съдомиялната. По-назад оставих снимка. Ползвани са 2.5 г и винаги в миялна. Мисля, че изглеждат добре, сравнявайки едни от ИКЕА. После може да сложа снимка за сравнение.

# 970
  • София
От вчера, до 30.11 в Еником

# 971
На мен ми излиза изчерпан.Докато го мисля......Сега се ядосвам, че не поръчах, а имам нужда.
Имаше ги и в Техномаркет на същата цена, погледнете там!

# 972
obuvki.bg правят ли Черен петък?

# 973
# 974
  • Popovo
Имаше ги и в Техномаркет на същата цена, погледнете там!

Благодаря!Но проверих в кой град в Технополис има налични и познати от Пловдив ми взеха от там.

Общи условия

Активация на акаунт