Черен петък 2025

• 122 523
  • 1 031
  •   3
Отговори
# 975
На мен ми излиза изчерпан.Докато го мисля......Сега се ядосвам, че не поръчах, а имам нужда.
В Техномаркет излиза наличен. В Технополис са изчерпани, но бяха на една цена. Не че ми трябват, но след толкова хвалба в темата, и аз поръчах.

# 976
На мен ми излиза изчерпан.Докато го мисля......Сега се ядосвам, че не поръчах, а имам нужда.
В Техномаркет излиза наличен. В Технополис са изчерпани, но бяха на една цена. Не че ми трябват, но след толкова хвалба в темата, и аз поръчах.
И аз вчера пуснах поръчка към Техномаркет, но вечерта получих мейл, че е изчерпан ими предложиха този с 30ч.

# 977

Включете се в дискусията на NovaKoja и спечелете продукт по избор от сериите Boost или Pro-Collagen на Paula’s Choice!

Само в периода 7–23 ноември ви очаква до -40% намаление на всички продукти – идеалният момент да обновите своята рутина за красива и здрава кожа!

Вижте подробности в темата: https://www.bg-mamma.com/?topic=1828479

# 978
  • някъде там
Току що пробвах и ги мушнах в количката не ми ги дава изчерпани. Аз си поръчах де, днес пристигнаха

# 979
Не знам дали не мина, миналата седмица имаше 40% отстъпка, сега май са blck days но не на всичко има и е по-малка отстъпката

obuvki.bg правят ли Черен петък?

# 980
# 981
  • Русе
Току що поръчах приборите от Технополис. От събота вечерта ми даваше, че са изчерпани, но сега мина номера. През компа, не приложението. Благодаря.

# 982
Не знам дали не мина, миналата седмица имаше 40% отстъпка, сега май са blck days но не на всичко има и е по-малка отстъпката

obuvki.bg правят ли Черен петък?

Благодаря! 40% отстъпка на всичко ли е имало или на избрани? Аз уж проверявам нещата в количката, но не са ми излизали намалени.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:37 от Kateriza

# 983
Moonstone123, nad_tab мерси Simple Smile

За Юск чува ли се нещо, че дебна един диван?
Черен Петък в JYSK ще се проведе между 20-ти и 26-ти ноември.
Те и без ЧП постоянно празнуват рожденни дни и какво ли не Smile

# 984
Матраците на юск хубави ли са или компромиси?

# 985
Аз поръчах от намалението на Ив роше. Благодаря, на който беше споделил 🌷

# 986
Матраците на юск хубави ли са или компромиси?
Gold серията им е много хубава, за другите нямам отзиви.

# 987
  • София
Потвърждавам за Голд серията на Юск. Много са хубави.

# 988
Голд - пружина или пяна?
Хубав в смисъл нани/магнифлекс или нямат място за сравнение? Някак си не ми се дават много пари за премиум матраци, ако са сходни. Нямам и някакви специални нужди или проблеми.

# 989
Момичета, в бершка помните ли минали години на чп дали са пускали всички артикули на някакво намаление или само избрани?

Общи условия

Активация на акаунт