🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 526
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 065
  • На морето!
Четох някъде, че този вакуум в снимките бил заради земетресението в Родос. После уж се забързвали нещата, да видим.

# 1 066
Радо може да е селски, но добре затапва псевдоизраелката.
Запознала се с някой си/не чух кой/ на яхтата уж и дежурните тинтири- минтири , а Радо - "Ооо, и той ко рече?"
Крис Браун чух аз. Имаше някакъв скандал с него, май беше пребил Риана
Аз не гледам. Осветлете ме, моля - Шермин е казала, че е била на яхта с Крис Браун ли?

За сега. Очаквам да каже, че и с Уитни Хюстън са били в една вана.
Бъркаш го с Боби Браун , но … Simple Smile

# 1 067
Натали общата вече говори за Орлин в минало време 😆
Браво! Вече бях започнала да си мисля,че само аз не харесвам настъпената котка Натали! На моменти  ми е по-неприятна дори и от Шерминатора,което учуди дори и мен самата! Хайде "мяу, мяу" да овършее де що има мъж и да си ходи! Орлин да дава банкет и... те така !

# 1 068
Ква беше тази серия???? От индийски сериал ли са я копирали?

# 1 069
Габа и Ана споменаха Миконос??
Венета в едно интервю на Mr Cash беше споменала,че май-юни ще почива на Миконос.......Може и съвпадение да е.
Но допускам,че може да влезе и тя в "Рая" Simple Smile)

# 1 070
Особено монолога на този към Лили…😆😆😆😆избухнах в неудържим смях докато го слушам

# 1 071
Да изкоментирам и Виктория - жестоко се излага това момиче. От сто километра се вижда как всеки път, като го погледне и иска да му скочи да го целува, а той горкия се чуди на къде да гледа, за да го избегне. Много жалка картинка са и двамата.
Е то всеки пост Ви е за нея . Прави впечатление някаква обсесия Simple Smile Две три дами в  темата явно са в играта от няколко сезона и Виктория е вкарана за тяхна “радост” от Тушев.
Да си призная не ги помня в детайли изявите на момите от предни сезони , но този сезон Виктория на фона на другите е цвете, но предстоят още изяви Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 23:56 от gerido

# 1 072
Последните три серии не просто можеше, а трябваше да са една. БТВ за пореден път се прострелва в крака от глупост. Очевидно това предаване е снимано с идеята да дава по 2-3 епизода на седмица и като им отпадна "Фермата", трябваше да импровизират, а те не са имали достатъчно предвидени събития, срещи, церемонии, че да запълват 5 дни.

# 1 073
Натали е много красива, когато я гримират професионалисти. Когато сама се гримира, много си влошава визията.
Някой да я научи, има разбирачки там.

Например Дениз. Тя без грим изглежда доста посредствено, но с грим е фантастична красавица. Магия прави някаква.

# 1 074
Не гледам предаването от около 3 седмици, но от време на време чета темата… Струва ми се, че нищо съществено не се е случило от тогава. Дискутират се същите неща, които и през септември… Сигурен знак, че сезонът е плачевен.

Кога най-накрая ще обезрозят някой участник? Декември?

# 1 075
Да изкоментирам и Виктория - жестоко се излага това момиче. От сто километра се вижда как всеки път, като го погледне и иска да му скочи да го целува, а той горкия се чуди на къде да гледа, за да го избегне. Много жалка картинка са и двамата.
Е то всеки пост Ви е за нея . Прави впечатление някаква обсесия Simple Smile Две три дами в  темата явно са в играта от няколко сезона и Виктория е вкарана за тяхна “радост” от Тушев.
Да си призная не ги помня в детайли изявите на момите от предни сезони , но този сезон Виктория на фона на другите е цвете, но предстоят още изяви Simple Smile

😂😂😂😂😂
Май ме обърка с някой. От седмица не съм писала в темата, защото гледах с епизод назад, а Виктория я коментирам за пръв път, не за този сезон, а в живота ми.

# 1 076
Не гледам предаването от около 3 седмици, но от време на време чета темата… Струва ми се, че нищо съществено не се е случило от тогава. Дискутират се същите неща, които и през септември… Сигурен знак, че сезонът е плачевен.

Кога най-накрая ще обезрозят някой участник? Декември?
Да се надяваме, че поне ще е през тази година, че вече почвам да се съмнявам.

# 1 077
Радо джукички ли си е правил?

# 1 078
Нали уж беше вечер, защо Габриела готви,  а навън е светло?

# 1 079
Точно това се чудих и аз, къде е сеира на Тушев, аз гледам за сеира, не съм фен на индийското кино. Много, много зле, официално приключвам да гледам в реално време, на другия ден за има-няма 2-3 Мин. Ще изгледам серията. Тотал щета 😡

Общи условия

Активация на акаунт