🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 65 237
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 120
АНИМЕТО да си ходи в дубайските бърдаци и да спре с претенциите,щом искаш трябва и да даваш....толкова ли са зле СОФТУЕРНИТЕ ИНЖЕНЕРИ В БЪЛГАРИЯ та толкоз лошо се изказват за тях-моя син има същата професия ,но е с голяма почит и със заплатата си си позволява скъпа квартира в центъра на ЛОНДОН издържа приятелката си /студентка и всяка събота и неделя пътуват из Европата ,а и помага на племенницата си /всичко от дрехи и учебни пособия,телефон,лаптоп и.../са от вуйчо и пак му остава да пести....

# 121
IT-тата били странни. Ъъъъ, ами ако всичките ви приятелки са труженички, а мъжете които познавате са със съмнителни професии....нормално че ще са странни.
Агресирам направо когато тази Гъби проговори.
А Лили....нека да се маха по-скоро. Единственото което ме забавлява когато я дадат, е че някой в Treads бе писал че прилича на пират и оттогава не мога 😄

# 122
Писахте за някаква Гергана.. Гери Стаменова ли?

П.С. Гъба-та адски ме агресира.. изключителен парцал, който е там само за ваканцията и сеира. Тя се храни с клюки и скандал просто..

# 123
Язък за красотата на Габриела на Джан Микеле. Така като е гледам как не спира да пуши цигара след цигара и ми изглежда като мъж... Не е женствено.

# 124

Би трябвало да е тя… И аз се надявам да влезе.

# 125
Аз съм ти спасителният кораб...Мале, на това ли разчита госпожата. Горката.

# 126
И Габа и бате Лили не се спряха с обидите.
Устите си не затварят!
И как гнусно казва на Виктория “Пър”

# 127
Колко зле е каста щом Виктория е най-нормална 🙃

# 128
Да.

Казвам ви, че Виктория се държи отчаяно...

# 129
  • here and now
Това, което гледаме в момента би трябвало да е интересно или забавно?!?
УжасТ!

# 130
Дано, дано.. знам, че не е харесвана особено, но заедно с Джия ми бяха топ-а от всички Ергени досега. Водна зодия, Скорпио.. Wink

# 131
  • In The Middle Of Nowhere
Ах колко е подличка тази Хиени 🤨

# 132
Само на мен ли вече ми е много тъжно да го гледам това … bullying в чистата си форма

# 133
  • София
А, Хиени ли отмъкна мъжа на Виктория? Ужас, тя съвсем ще потъне в отчаяние.

# 134
На Габа тоз нашийник не ѝ отива... По скоро има нужда от намордник..

Аз да попитам, чух, че всъщност Габиту била хвърляла по обръщача на столове чаши, а той пък не бил й обърнал стола. Това вярно ли е, ако някой тук е чул такива подробности?

Общи условия

Активация на акаунт