🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 108
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 135
  • На морето!
Чудя се наистина ли ще оставят тези елементарни жени да обиждат и унижават всички наред? Няма ли да им вкарат някой да ги подреди, този кошмар е негледаем, не искам просто да ги изгонят, искам да ги поставят на мястото на всички, които те тормозят.

# 136
  • Пловдив
Ужасни са тези кокошки, а Шермин е загубила връзка с кораба-майка. Много се надявам да остане без роза, но така като гледам ще бъде другата година с това розораздаване. Но доста неприятно впечатление ми направи как Виктория беше се впила в Тишо, твърде много ми дойде за един ден. Ще видим какво ще излезе.

# 137
Само на мен ли вече ми е много тъжно да го гледам това … bullying в чистата си форма
На мен също. Идва ми в повече.

# 138
Виктория много добре вижда, че всички (особено Габриела) ѝ се подиграват под формата на “загриженост“… Не мога да разбера защо им мълчи и им се връзва на акъла.

# 139
Какъв е този фитнес инструктор със смотана риза, дето по-скоро го оприличава с наднормено тегло. Нека му видим мускулите, де.

# 140
Какъв е този фитнес инструктор със смотана риза, дето по-скоро го оприличава с наднормено тегло. Нека му видим мускулите, де.
Но пък се мачнали в синьо и двамата с Хени 😃

# 141
ЖДНБ Хуни  ми става симпатична

# 142
  • софия
По-отчаяно същество от Виктория няма!

# 143
Вики доста отчаяна тази вечер, имам съмнения че утре може и да отпадне, дано да бъркам!
А и ми се струва че много се е вманиачила в това да има връзка с него на всяка цена!

# 144
Фифито много дълбоко била обвързвала мъжете, пък е сама гонеща 40 и е в Ергена да си търси мъж. В това риалити всички ръсят "мозък", а всъщност са извънредно семпли в това отношение.

# 145
  • София
Става ми мъчно за Виктория. Животът явно много я е наранил.
А Хени и новия май си допадат.

# 146
тая па....вече майка ти научи,че си кръстена на някаква любовница......колкото и не го споделяш много сега го сподели дискретно в ефир-куха лейка и т'ва е....Хена ли си или Хиена все тая тъпа си,,,,Вики е по умна

# 147
  • софия
Много ми е смешно като казват "имаме общи теми" Blush
Аз толкова общи теми имам, докато чакам трамвай с хората на спирката Joy
Новите мъже са, още по-големи селяни, като вика Шермин Blush
А да, ви питам-вие пробвали ли сте си мъжете/гаджетата дали ще и колко марки на часовници знаят... Щото... Да ги пъдим, викам Blush

# 148
Епизода почти мина и нищо интересно не се случва. Да идват бой скаутите да стане скандала.😃

# 149
Вече и аз не знам защо го гледам това... Първо чаках да покажат прането пред Шермин, но явно да го изпуснали на момента и го разпространиха пост фактум. После чаках Красимир да не даде роза, но явно гласят дубайската принцеса да си седи до края. Скука настана. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт