🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 119
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 150
  • here and now
Хени, като не е фиркана е почти приятна...

# 151
тенки вери мАч-Шермин....

# 152
  • София
Пусто ли е в Масачузетс? Joy Колко е куха горката...Joy

# 153
Тая Шермин като сметачна машина: С какво се занимаваш???

# 154
Време беше да си говорят за зодии…😃😃😃

# 155
В петък си изказах мнението и очевидно се оказах права - още тогава казах, че тази, която ще бъде на срещата, ще е Х(и)ени. Ето, че точно така стана.

Що се отнася до Виктория - тя наистина изглежда като абсолютен удавник, хванал се за сламка. Очевидно е хлътнала сериозно по Тихомир, докато той просто си "играе" и гледа да стигне възможно най-далеч. Ако междувременно се появи нещо истинско - ще го приеме като бонус.

Може Виктория да има своите особености, но този тип унижение вече прекрачва всякакви граници - и от страна на мъжа, и от страна на останалите жени. Не е приятно да се гледа, особено когато се вижда, че си го преживява по свой си начин.

# 156
  • Пловдив
Хени, като не е фиркана е почти приятна...

Ха ха, и аз го установих това, на партито беше горката много зле, щом дърпа онзи противен Радо!

# 157
Като ИТ мога да потвърдя, че и ние не харесваме гладни чакали, от които чеп за зеле не става, но пък имат милион претенции.

# 158
Лили е много типичен Козирог,в тъмната си саркастична страна

# 159
  • София
Айде, и брат Лили се урЕди с мъж....

# 160
А какво е it? При нас някой като не може/не иска да свърши нещо, и ми казват - “ай ти”. Това ли е?

# 161
Е, какво преживява Виктория, айде, моля ви се! Минали са сигурно 12-15 чàса! Тя вече влюбена, обсебена, изневерена, изоставена... Ми, не! Просто отчаяна.

# 162
  • На морето!
Айде, Красимир е избрал Ана, а Киара милата го чака вярна и резервирана.
Имам чувството, че като се върнат приматите, рая съвсем ще заприлича на бойно поле.

# 163
Е, какво преживява Виктория, айде, моля ви се! Минали са сигурно 12-15 чàса! Тя вече влюбена, обсебена, изневерена, изоставена... Ми, не! Просто отчаяна.

Играят роли всичките. На Лъчо лошо му стана от Шарминката, какво ли си вика, заради едни балони да научавам разни странни имена (каквото тя си е поискала да й подари, ако го победи на стрелбата). Sweat Smile

Лилито веднага реши, че този е добър човек. А и двамата избухливи. Ами не, вълкът козината си мени, но нрава - не. Избухлив ли си, ако ще и цялата литература на света да изчетеш, ще си останеш избухлив. Даже съм забелязала, че с годините човек става по-избухлив, защото му отъняват нервите от всичките трудности, които преминава в живота.

# 164
Няма пак рози, явно и утре няма да има. Все по-тъпо става. Взели кръпка от тук и от там и ето ти епизод. И част от тях са отегчени като нас. Утре ще догледам за 5 мин. с превъртане. Лека нощ!
ПП: Виктория толкова ли е отчаяна, че да се радва в компанията на Ало бг? Все по-често двете са в обща компания. Докато Габа не й се озъби...

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:11 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт