🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 30 481
  • 764
  •   69
Отговори
# 45
С благодарност за темата и от мен🌺
Отегчителни и безидейни бяха повечето епизоди миналата седмица. Дори прословутата сцена между Габи Бланко и Агресора, се оказа недостатъчна да поддържа  дискусия повече от един ден.
Чудя се къде беше Лили- Всемогъщата в онзи момент? Май не я видях. Трудно ми е да я слушам тази Лили- Естер и да оставам благородна и добра,  но да речем че Ана ме фрустрира повече- хеликоптери, часовници и нищоправене - явно това са ѝ “интелектуалните” теми за разговор.

# 46
  • София
Благодарим за новата тема Кло.

По принцип не обичам да пея в общия хора, но навсякъде в анкетата съм с мнозинството. :о

# 47
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Гласувах и аз с масовите отговори, само на първи въпрос съм доволна от епизодите. Гергана от сезон 1 ли ще влиза? Тя е доста устата, но и красива. Ще е конкуренция. Блага дано не ореве света пак.

# 48
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Гласувах и аз с масовите отговори, само на първи въпрос съм доволна от епизодите. Гергана от сезон 1 ли ще влиза? Тя е доста устата, но и красива. Ще е конкуренция. Блага дано не ореве света пак.

И тя къде ли не обикаля вече. До скоро я даваха в Сделка или не. Теа пак в някакво реалити, явно тези моми нищо не работят щом от предаване в предаване скачат...

# 49
Имам чувството, че цяла вечност не са розораздавали.
Много е просто - не могат да измислят поучителна, забавна и спираща дъха история, предшестваща подобаващо церемонията. Науме, Науме, на кого ни остави Joy

# 50

Гергана от сезон 1 ли ще влиза? Тя е доста устата, но и красива. Ще е конкуренция. Блага дано не ореве света пак.
Гергана като конкуренция на Шърми я виждам.Но пък е по-красива,въпреки че не знам дали е 48 кг. и колко езика знае.А Блага дано си е взела повече гащи,че сега ергените са повече-да има за всички.

# 51
Само мен ли не ме дразни Виктория. Кристина ме забавлява, имам чувството, че юристката наистина е толкова тъпа, че не знае за камерите в къщата.
Бланко и Шермин отдавна трябваше да ги махнат, ежеминутните рецитали на Ана-Шермана и злобата на Грубиела са отблъскващи.
Лили опитва да влезе под светлината на прожекторите, но е много скучна и ..с кофти енергия...
Мъжете ме скъсват от смях. От всичките заедно трудно ще се сглоби един истински мъж

# 52
Кристина осъзнава , че е смятана за абсолютно дърво (Орлин често и го намеква) , за това и тя реши да се направи на сексуална тигрица и похвали с вървежни завоевания ( дори не разбрах коя пре важна персона беше спомената)
Друго обаче шокира Орлин според мен . Не факта , че е била с този или онзи , а циничния начин по който се изказа , като че той и е бил просто бройка за статистиката. Нещо , което не кореспондира с вайба и на допускаща само сериозни отношения жена

# 53
Ето ви малко трохи, роби на капитализма. Trollface
Скрит текст:

# 54
Аз да си кажа за тезите на Орлин - по принцип не съм съгласна с него (ако става въпрос човек да избере партньор за цял живот), НО все пак трябва да се отчете фактът, че са в Ергена и влизането на нови лица дава нови възможности. В крайна сметка не са се оженили двойките там, та тоооолкова да държат едни на други. Гаджета са, а с гаджето си човек може да се раздели по всяко време.

# 55
Благодаря за новата тема 🌷
Дано тази вечер не продължи тенденцията епизод пореден "носят ме мамо, влачат ме" Откакто излязоха великолепната шесторка, сезонът просто се провали. От весел, забавен, лек, стана досаден, скучен и насилствено скандален, че човек да хвърли един поглед евентуално заинтригуван за миг от викове и крякане..
P. S. Така и не разбрах защо Шермин, Лили и Хиени са все още във формата, след като не подариха рози на мъже. Новото попълнение тризнаците са абсолютна скука и пълнеж, както и Виктория, макар да я съжалявам в дуелите с Габа

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:24 от Catfish

# 56
Ето ви малко трохи, роби на капитализма. Trollface
Скрит текст:
Дам ей сега и повярвах Joy

# 57
Тази Ана парцалана, дето не ще да работи, че да е вкъщи за да гледа хипотетични деца на хипотетичен богаташ. Що не блесна с поне една стойностна кауза, например да учи нещо, да помага на деца в нужда. Какви интересни теми показа, какво възпитание, какви умения, освен да се гъьи гола около басейна? Обвиняваше певица, че си върти задника по дискотеките, а самата тя си го навираше и въртеше на всички. Държи се като обикновена комплексирана циганка, ама мила Ана, има много по-млади и свежи циганки от теб в махалата, вие с майка ти вече сте поизпуснали хеликоптерите.

# 58
Коментарът на Дениз под публикация в тредс

# 59
Чакам влизането на Блага, хайде малко да разведрят вече.

За панталона на Шърмит, ще повярвам когато пусне лайф как го плаща 5000лв в рИално време. От центъра. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт