🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 65 200
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 30
Ми то навън точно за Красимир се говори, че е. Но да, възпитание.

# 31
Не се включвам често в тази тема, но няма как да не спомена, че Кристина в последните епизоди изкопа дъното. До миналата седмица дори не ми правеше впечатление, че е в предаването, по-добре да си беше останало така.

# 32
Благодаря за новата тема🫶Определено съм за Орлин, а Крисито до колкото помня още на първия ден тя сама покани Орлин на “среща”, даже Дениз се учуди и нещо изкоментира, а Криси ѝ каза, че сега щяла да е различна и да показва повече желание(явно репликираше към предния Ерген и кошмарната ѝ среща с Евгени). Просто след това Орлин си хареса Натали, та затова така коментира. В тази връзка Виктор също хареса Натали, а тя избра Орлин… 🙃

# 33
Благодаря за темата. От началото Виктор ми е неприятен, аз лично нищо мъжко не виждам в него. На неговото място  доста бих се снишила, имайки предвид с какво точно е известна избраницата на сърцето му. Изключително противен ми стана като обвини Орлин, че е гей. Той през цялото време въртеше натам разговора и накрая изплю това по негов адрес. И да е гей, какво му влиза в работата на Виктор? В България някой мъж ако се държи възпитано, задължително е гей. Да не говорим, че Виктор много повече прилича на такъв.

# 34
Благодаря за новата тема.
Виктор не го харесвам. Има високо самочувствие, нагъл е, говори твърде много за мъж и има една истина да него-неговата. Мразя такива самовлюбени хора. А като е имал бизнес, защо се отказал от него? А защо не е създал.друг бизнес? Какво прави в такова предаване като е умен и успял мъж?
И какво е това, че Орлин живее с родителите си. Не го намирам за лошо.
Майката на Шермин и баща й са били красиви.
А прякорът, който е поставен на Виктория, е много гадно и обиждащо. Никой не заслужава такива прякори. Каквато и да е.Виктория, красива, грозна, добра или лоша, е Човек. Не заслужава такъв прякор. Съчувствам й.

# 35
Шермин ,ако не обиждаше другите и не се изъткваше непрестанно има доста адекватни включвания.
А, чакай да се включи с нещо адекватно. Всичко е насочено в неин интерес и засяга само нейната персона. Нали беше решила да дразни Краси с Орлин и го посочи за втори избор, а още повече да натрие носа на Натали, че да не се мисли за по-Убава. Няма как да изкара Орлин гей, не се връзва на сюжетчето и Орльо пък и той , льольо мамин, веднага се поласка , че "дюбайската принцеса" го има за втори избор и пърха с миглички около нея.
Не мисля, че е гей или всъщност не ми е работа да го тълкувам какъв е, щом самият той се определя като хетеро , коя съм аз . Тъпа беше нападката на Виктор, но в тях (Орлин и Натали ) вижда другата "нормална" двойка, т.е те са им пряката конкуренция , за това се топят едни други. Иначе е прав Виктор, че ако си привлечен силно от една жена/мъж, и мис/тър свят да влезе не е задължително да хукнеш да го гониш. А и усеща , че м/у тях няма химия . И аз не виждам такава И Орли го усеща, за това и на подсъзнателно ниво му възниква въпроса

# 36
Цялата сценка беше супер режисирана Simple Smile

# 37
Не се включвам често в тази тема, но няма как да не спомена, че Кристина в последните епизоди изкопа дъното. До миналата седмица дори не ми правеше впечатление, че е в предаването, по-добре да си беше останало така.

Вярно е. Просто явно след няколко чашки самоконтролът се губи, а и забравя за камерите. "Желязната" логика от снощи ме разби - ако му се предложа той ще откаже, значи е гей. Не бил сексуален, моля ви се, как смее да не забелязва принцеса Крис от Бяла Слатина? Толкова известни легла е изръшнала и толкова скечове е заснела...

# 38
И като чуя някой мъж да казва, "то всички така говорят" направо ми иде да му ударя един... кажи ти какво мислиш, бе мишок! Една казала и вече хайде всички така говорят. Мъж клюкарка ми е още по-женствено.

# 39
  • Варна
Нямах възможност да гледам последните няколко епизода, но ви чета, за да съм в час.

# 40
Чакам и аз вече да розораздават и да гонят хора.

# 41
Имам чувството, че цяла вечност не са розораздавали.

# 42
Имам чувството, че цяла вечност не са розораздавали.

То си е така. Днес ли ще има рози?

# 43
Туджаров каза, че ще има изненади като например да се очаква да дават рози мъже, но в последния момент се сменя това и дават жени.

# 44
Туджаров каза, че ще има изненади като например да се очаква да дават рози мъже, но в последния момент се сменя това и дават жени.

Ако пак извъртят регламента само и само Дубайската простакеса да остане аз спирам да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт