🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 196
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 645
Лили сега играе на няколко фронта.
Първият й досега мъжки интерес (Радослав) се хвана с първия женски (Натали) и така изгуби и двамата.
От друга страна пък и Хени (вторият й женски интерес) е несигурна, може да я е обработил Тихомир.
Лили иска да им тегли майната на всички "в червата, брате" (щото всички са мн зле, ама тя е мн добре), ама така пък безплатната манджа свършва...

# 646
Натали тотално лапна по Радо. Пълна противоположност на Орлин.

# 647
Мяу ,мяу, мяу 🐈

# 648
Радо много ми прилича на докторчето Пепи....

# 649
Е, не го обиждайте момчето. Радо е бая по-хубав от Пепи. Аз все още чисто визуално най-много си каресвам Калоян, но да не говори.

# 650
Радо много ми прилича на докторчето Пепи....
Хаха..да. и той май заби Joy

# 651
  • София
Крайно време беше Цикатридината да влезе в действие. Ако може сега устните на Шерминатора да спаднат до нормално положение след като ги намаза ...

# 652
Аз не съм виждала такъв виснал силиконов бюст. Идеята на силикона не е ли да са вдигнати aха до шията, кръгли, не да си ги подритваш. На Шермин са гадни като кожичките на Злюбка

# 653
Шермин: Дано да са завели някъде Красимир, да го обработят малко... И като се върне да знае  за Израел...

# 654
  • София
Гравитацията при тези обеми няма как да не влияе на силикона. Шермин и Габа винаги са по гърди, не си спомням да съм ги виждала със сутиен. При тези обеми това е пагубно. Освен това има значение и начинът на поставяне. Но какъвто и да е той обаче, това постоянно размятане на тези вимета без сутиен, няма как да не доведе до увисване.

# 655
Шарминке ,какво се случва в Израел .....убиват деца и мноооого невинни,но ти се гордей и обиждай българите дето са ти дали ефир да се рекламираш.....грозна ми е и с това увиснало виме ми е още по -крава

# 656
Мале, тримата наобиколили Натали като мухи на мед. Орлин верно трябва да я ритне.

Габи бижу не знам дали е със силикон, но има супер бюст. Ама то при нея кое не е супер...

# 657
Уффг, че лигаво това момиче.  Ами, не я харесвам, въпреки яката корица..

# 658
То и боята на Шермин е един път 🤣 Такива цветове си докарвах, при първите ми жалки опити за боядисване, преди 15г. с боя от Била.

# 659
 Радо: Идеал за половинката: да играе шах, да има татус на викинг и сини очи.
И Натали побегна, така както си хортуваше с тримата нови в басейна...

Общи условия

Активация на акаунт