🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 223
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 660
Мен пък ме кефи Виктория . Драматизира малко.  , пред камера е , иска да остане още. Личи си , че дори в това “внимавай с кого си говориш”  пак имаше закачка  
Хени  пияницата с мустака  , която подло натопи Виктория по време на срещата , за да се итъкне или Бате Лили клюкарката  с категоричното мнение  кое е “достойно и не  е “ при условие , че цялата й игра и присъствие във формата са само свързани с негативизъм,  не са ми по-позитивни герои  . Другите влюбени с достойнство -Кристина  , Габа, Шерман са ясни -не драпат уж , ама закачили се за “определените” им партньори и са непоклатими с ефирно присъствие. Чувства изпитват всичките Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 23:18 от gerido

# 661
  • В Града на липите
Това беше единствения начин новите да получат шанс да опознаят някоя. Обаче и при мъжете трябваше да има нови. Да ги видим колко са моногамни, че голямо биене в гърдите беше.

# 662
Габриела на Джани е красива като картина.
Натали е магнит за мъжете, колкото и да не се харесва на злобарките:))))

# 663
Много дразнеща ми е Виктория, хем притеснена и несигурна, хем с момчето се държи все едно тя е благоволила да му обърне внимание и той трябва да и е благодарен до живот.
Седнала на шезлонга до басейна и привикваща Лъчо да го агитира да е по активен с Фифи, ми се струва че се опитва да имитира Гана, която и е идол.

# 664
Шармани мина Емили с откровенията. Grinning

Само стоите и гледайте как Габа ще стане всенародна любимка, когато навре туй в миша дупка.

# 665
  • София
Виктория е нелепа с тази шапка, а Габа има доста нечиста кожа на деколтето.

# 666
Крайно време е Анка, Лилка, Бланка и Йовица да се хващат под ръка и да изчезват

# 667
Ех Шермин мъко моя, кога ще си идеш най-накрая?! 😢
Крайно неадекватна е вече...
Щом и ,,приятелките" и вече почнаха да и се дразнят, положението е непоносимо!

# 668
Шермин: "Завистта е най-характерна за България"
И защо дойде тя в БГ?

И Габи има 2 гардероба дрехи,  и тя е най.

# 669
Аз само не разбрах, Шармин яла ли е лютеница?

# 670
Дениз, с последния синхрон ти простих за "миялнЯта."

# 671
Много скучно. Преди време зададох въпрос, но явно никой нямаше инфо. Кога свършва сезонът? Днес май е 29 епизод.

# 672
Е защо крака ѝ на Кристина е така близо до платото с плодове….😭😭😭😭

# 673
  • Пловдив
Вики не успя да постигне целта си, иначе Шермин наистина успя да отврати момичетата, а те са свикнали на всичко! А иначе е много неадекватна.... И децата я дразнели, мале дано не стане майка...

# 674
  • here and now
Аз само не разбрах, Шармин яла ли е лютеница?
Обзалагам се, че напоследък основно това яде....
Яко е закъсала...

Общи условия

Активация на акаунт