🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 262
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Пореден малоумен епизод.
Ако продължават така догодина нов сезон едва ли ще има.

Това в промото кой знае каква малоумщина е. Никакви изненади не очаквам.
Абсурд да си тръгнат мачнати половинки. Това и да го видя няма да го повярвам. А и не го желая, защото не това е идеята на цялото това нещо.

От цялата ситуация единственото интересно нещо е дали Натали и Радо ще се мачнат и Орлин ще стане излишен.
А Натали и Радо да ходят да се гръмнат с тъпите им книги за самопомощ. Това не е литература за мен. Толкова и четат... Натали е шахматист, колкото аз съм космонавт.

Останалите неща няма смисъл да ги коментирам. Едно и също, едно и също за 1234 път. И не визирам само Шермин.

# 706
Моля ви се, Шермин сама бърка лютеницата на двора в Ловешкото село.

И я продава после на пазара “Красно село” . Майка ѝ слага бурканчетата в торбите на клиентите и като бонус дава съвет с какво вино да я консумиратЪ. 🍷

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 01:04 от TuЛи

# 707
  • here and now
Почти съм сигурна, че ЛъчезарЪ е разказал за срещата с Анчето, но тоз не му е повярвал и... от пусто любопитство...

# 708
Аз намерим този епизод за забавен. На Виктория коментарите бяха смешни. Еврейката по душа е осмивана и съм сигурена, че е  избрана умишлено да отиде на среща в плажното капанче. Превърната е  в посмешище от продукцията. Голямо парвеню е. На този от 100 километра му личеше , че не може да я трае.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 03:46 от Zara73

# 709
Ясно беше, че поканиха Шермин просто за да ѝ се подиграват на малоумните претенции и коментари. Особено с външната тоалетна.
Радо едва ли е имал избор, предполагам изборът е бил на продукцията.
Пък и това е добър начин да накара Натали да ревнува и малко повече емоция да се зароди у нея.

Но ми е интересно дали наистина ще изгонят всички, освен трите, които ще получат роза. Ще е много брутален номер, особено мъжете като се върнат и видят, че розите са минали и техните половинки вече ги няма.
Едва ли ще направят така.

Днес гледах отново първи и втори епизод и ми направи впечатление, че казаха, че трябва да влязат още 24 души, като доста от тях влязоха вече и по мои сметки остават още 13 да влязат.
За да вкарат нови 13 души, ще трябва и толкова да изгонят, но едва ли ще е така наведнъж. Макар че кой знае.

# 710
Но е ясно, че продукцията е подшушнала на Радо коя да покани.

# 711
Според мен веднага след като тримата нови направят своя избор, ще върнат и останалите мъже, за да си дадат и те розите. Така ще се опитат от продукцията да заформят интрига, примерно Орлин и Йовица като дойдат и видят, че техните жени са вече с роза, съответно от Радо и Лъчезар, ако няма някакви изненади. Smile

# 712
Според мен веднага след като тримата нови направят своя избор, ще върнат и останалите мъже, за да си дадат и те розите. Така ще се опитат от продукцията да заформят интрига, примерно Орлин и Йовица като дойдат и видят, че техните жени са вече с роза, съответно от Радо и Лъчезар, ако няма някакви изненади. Smile

А виж, това би било доста интересно, дано от продукцията са се сетили, че нещо много пропуски този сезон

# 713
Този Радо да не слънчаса докато бяха на плажа Joy Той докато правеше физиономии на изказванията на Шермин и точно нея покани.
Следва сценария Радо, не му е хрумнало спонтанно- подтикнат е от някоя фея- редактор🤨🙃
И останалите двама ергени са сугестирани и насочени по определени вектори от Продукцията - Лъчо към Ана също, а Тихомир заформи уж триъгълник с Хени и Виктория😉 Абсолютно аматьорски изпълнен , но и замислен сценарий- но с тези актьори- толкова.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 09:29 от ellis

# 714
  • София
Тъй като не съм гледала чужди сезони и не знам дали се правят такива врътки с разделяне по къщи и различни локации, ми хрумна дали не са го направили по този начин, за да имат повече време момичетата с новите момчета и да не стане като с близнаците. И се чудя сега възможно ли е там да вкарат и нови жени? Блага и Гергана примерно.
Иначе според мен също е по сценарий каненето на Шермин. Да й погледаме за последно излагациите. Амин.

# 715
Забравихте, че има и едни златни рози, с които водещата може да спаси поне 2 мадами и 4 да си заминат. Мисля, че им е време да го направят и очакването на реакцията на мъжете да върне малко интереса.

# 716
Никого няма да гонят, казаха, че церемонията е предварителна, нещо като пробна матура. Няма да изтърват сеира с връщането на "чорбаджиите", сварили чужди розички във вазите на мачнатите половинки и ответните ходове. Само не знам тая седмица ли ще е или догодина.

# 717
Никого няма да гонят, казаха, че церемонията е предварителна, нещо като пробна матура. Няма да изтърват сеира с връщането на "чорбаджиите", сварили чужди розички във вазите на мачнатите половинки и ответните ходове. Само не знам тая седмица ли ще е или догодина.
Аа,не бързай! Може и 2027 да бъде. Дотогава се надявам да запомня колко езика знае Шърми ,колко килограма е и колко см е кръстчето и .

# 718
Ох, как искам да фъшнат момите, да оставят там три дето новите ергени ще изберат, да вкарат нови моми и после да пуснат старите овни ъъъ ергени в кошарата. Мутрите им ще са безценни. После ако искат да правят пак церемония на розата и да връщат старите кози упс моми исках да кажа. Ще бъде много яко и ще настанат такова раздвижване и такива сериозни драми и бури в чаша коктейл, че само си викам дано. Sunglasses Joy

# 719
Имаш подкрепата ми,за нов сценарист на продукцията:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт