🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 260
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 720
Много скучен епизод, да бяха вкарали жени при мъжете, не да слушаме кой е гей.

# 721
Аз намерим този епизод за забавен. На Виктория коментарите бяха смешни. Еврейката по душа е осмивана и съм сигурена, че е  избрана умишлено да отиде на среща в плажното капанче. Превърната е  в посмешище от продукцията. Голямо парвеню е. На този от 100 километра му личеше , че не може да я трае.

И за мен от продукцията си отмъщават на Шермин, всеки епизод я излагат все повече....сигурно и техните глави е надула с претенциите си и ето.

# 722
Ама имаше ли стриди на масата? Имаше! Свършила си е работата с мрънкането Шермилинго Trollface

# 723
  • София
Епизода доста го превъртях, защото исках да видя играта - доста ме изнерви ШерминЪ, чак се изненадах и леко завидих на търпението на останалите. Крайно време е Шерминатора да бъде изолиран там и да видим колко ще психяса. В сезона на мен ми липсват повече игри, които да не са ужасно скучни или вулгарни - Never have I ever/ Никога не съм беше доста яка игра, можеха да им задават малко по-пиперливи въпроси. Искам да видя нещо подобно и с мъжете, да видим сеир.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:53 от Раче Oсмокраче

# 724
Щеше да е по-интересно ако бяха вкарали жени и при мъжете.

# 725
Не е ли странно, че никой от тримата нови не хареса Габриела...Определено следват зададен сценарий. Харесването на Виктория от Тихомир също изглежда слабо вероятно...

# 726
Габа защо се обръща срещу величествената, онзи ден след срещата с Лъчо как злорадстваше, че той трябвало да е благодарен, че се е докоснал изобщо до Шермин? Тя е слязла от небето и не всеки може да се докосва до богоизбраната.

# 727
  • густо майна Филибето
Шармин е за златна роза, даже бих го написала така: за Златната роза. Единствена. Предаването залага на скандала, а тя е събрала целия зрителския интерес, ако ще и с отрицателен знак.
Смисълът на предаването е един ерген да избере между няколко, така че ако се следва тази линия, трябва да останат любовните триъгълници -  Красимир с Киара и Ана, Орлин с Натали и Радо, Филипа с Любица и Лъчо. Не съм сигурна, че трябва стратезите Вики и нейното момче да останат, с Хени като дразнител.  Другите направо да се прибират вкъщи да се обичат.

# 728
Не е ли странно, че никой от тримата нови не хареса Габриела...Определено следват зададен сценарий. Харесването на Виктория от Тихомир също изглежда слабо вероятно...

Според мен не е толкова странно, тя дава 'вибрации' на заета и определено избягва мъже.

# 729
Защо харесали тая, а не оная. Ами защото е като биг брадъра, ама мисиите са "тайна" за зрителя. Това вече е ясно и за Ергенина, и за Игрите на неволята. Само не разбирам защо като нагласяват нещата уж за по-интересно, не става по-интересно. Накрая да вземат да поканят някой диктатор да повози Шар Минка на велтихоптер с бутане от него, че както са я подпукали, това ще е милостив финал.

# 730
  • На морето!
Но ми е интересно дали наистина ще изгонят всички, освен трите, които ще получат роза. Ще е много брутален номер, особено мъжете като се върнат и видят, че розите са минали и техните половинки вече ги няма.
Едва ли ще направят така.

Според мен го правят нарочно, като се върнат мъжете на церемония, някои от жените вече ще са с рози от други и това ще обърка цялата картинка.
Чак ми е жал за новите момчета какво ще чуят и видят от Джани и останалите "териториални" мъже, когато старите се върнат на препиканата територия.

# 731
Тя Габа- та не спря да повтаря колко ѝ липсвал Калоян. Не на синхрони.

Докато Шермината- свали пръстена и айдееее, най- желаната. 🤣

# 732
  • here and now
Тя Габа- та не спря да повтаря колко ѝ липсвал Калоян. Не на синхрони.

Докато Шермината- свали пръстена и айдееее, най- желаната. 🤣
Ами нормално... Да имаш безплатна слугиня и да изчезне... И аз да съм и аз ще мрънкам...

# 733
"Do you have a sommelier?"

... 😂😂😂😂😂
Пробабли нот 😁😁😁😁😁😁

А всички нормални хора знаят, че в Гърция този тип заведения, непретенциозни, но готвещи изключително вкусно, са предпочитани от хора с големи възможности, именно заради непретенциозността им, приятелската атмосфера и хубава храна. Вместо да се насладиш на прекрасната атмосфера, да имаш претенция след претенция, тотална пародия...
Наистина колкото един богат или успял в живота човек ( олд мани или  новозабогатял )  е по интелигентен , по широко скроен и скромен , защото няма комплекси    , толкова е по лежерен и непретенциозен . Казвам го от опит  . Шермин даже парвеню или сноб не мога да я нарека , тя не е богата въобще , не прави нищо , за да забогатее .Чака ... .Напротив .Тя просто се е докоснала до богати  или властимащи в някаква степен, хора ( или клиенти ), вкусила е от техния живот ( луксозни пътувания , шопинг и т.),  и е решила ,че е една от тях .За това е смешна . Всъщност малко ми е жал за нея , но и желая да си намери един ''папик '' ( от руски = ''чичко паричко'' ) и да се кротне .
Но видяхте ли колко са лицемерни околните - никой не я пита как изкарва парите си, щом толкова много е пътувала и се хвали с живота си или пък да и каже в лицето ,че си измисля и ги  лъже .Само се подхилват . Значи и те не струват нищо .

# 734
Малко ИГ блясък
Виктория

Филипа е била в Таормина:

Дениз

Кристина с нови зъби :

Общи условия

Активация на акаунт