🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 286
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 690
А дано ,ама надали

# 691

Виктор е типичният мъж дева. Всички, които познавам са такива критикари. Първоначално се прикриват и в един момент им лъсва интригантщината.

Оооо това не го знаех. И да, също мога да потвърдя що за стока са мъжете Деви, ако можем да слагаме всички под един знаменател разбира се...Но, в приятелския ми кръг, както и в семейния мога да кажа, че мъжете Деви определено в началото се прикриват, но по-късно могат доста да се осе...рат в критики, подигравки, ненужен сарказъм, та дори и цинизъм.
Алчни, сребролюбци и дори стиснати и пресметливи.
Някои от тях и маниаци на чистота.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:01 от BlackCat12

# 692
  • here and now
3 рози?
Толкова чакахме за церемония, а тя ще бъде локална. Без старите ергени.

И аз не разбрах как само 3. Другите си тръгват ли?
Дано, ама едва ли.
Би било много интерсно, ако е така. Когато се върнат мъжете, да видим дали ще последват избора си и ще си тръгнат или ще чакат ..."нова любов"...

# 693
Коя покани Радо? Шармин ли?

# 694
  • Пловдив
Честно момичета, стана ми тъжно за Радо, как се нахендри на това недоразумение. Не знам с какъв акъл му хрумна да я покани, а тя с тези претенции ако си мисли, че някой ще я търпи. Според мен ще е битка между Шермин, Лили, Хени и Виктория, но би било много интересно ако трябва да дадат само 3 рози и да изгонят останалите. Така определено ще раздвижат формата.

# 695
"Do you have a sommelier?"

... 😂😂😂😂😂

# 696

... 😂😂😂😂😂
Пробабли нот 😁😁😁😁😁😁

# 697
Как я носеше на ръце към вънкашния кенеф да 💩
Joy

# 698
То кенефа е отвън, тя за сомелиер пита😂😂😂. Важното е да се прави на интересна

... 😂😂😂😂😂
Пробабли нот 😁😁😁😁😁😁

# 699
  • София
Само Ви зачетох, ама май не съм изпуснала нищо интересно, много слаба продукция.

# 700
Пореден скучен епизод …

Най-забавното за утре ми беше как Радо ѝ преведе, че тоалетната е навън 😀

# 701
Този Радо да не слънчаса докато бяха на плажа Joy Той докато правеше физиономии на изказванията на Шермин и точно нея покани.

# 702
  • Пловдив

... 😂😂😂😂😂
Пробабли нот 😁😁😁😁😁😁

А всички нормални хора знаят, че в Гърция този тип заведения, непретенциозни, но готвещи изключително вкусно, са предпочитани от хора с големи възможности, именно заради непретенциозността им, приятелската атмосфера и хубава храна. Вместо да се насладиш на прекрасната атмосфера, да имаш претенция след претенция, тотална пародия...

# 703
Каква е идеята само 3 рози да се дават? Останалите мъже ги изолираха и те си мислят, че ще си говорят с половинките

# 704
Уникално беше това с тоалетната. Не стига, че човек изобщо не очаква такова луксозно създание да има нужда от нея 🤡, ами да ѝ потрябва и бъде принудена да я използва точно в тия условия... 😁
Продукцията вече панически се чуди как да повдигне интереса и взема направо шантави решения. След изгонването без време вкупом на потенциално интересни участници, сега пак са замислили някаква глупост. Три рози и то от мъжете, при условие, че беше ред на жените. Почнах вече да се съмнявам ще си приберат ли изобщо онези клетници от бараката.
Виктория очаквано изтърва козите, за съжаление ъпгрейд на характера още не правят. Чак и заплаши Тихомир. Тъжен образ. Спомням си след предишното ѝ участие качваше видеа с някакъв грубиян, който я обиждаше всякак, а тя си го придружаваше неотклонно. Прекалено жадна за женска валидация, но не толкова физиката ѝ пречи, колкото жалкият ѝ характер. Силна и вилна на приказки, а с мъж - поведение на бито куче.
Другата, която ме впечатли е Натали. Като ѝ харесва Радо, какво се прави на интересна по този тъп начин?! Изкефих се, като специално отиде до нейната скамейка и покани... Шермин. И как настоятелно го фиксираше с поглед на промото...

Общи условия

Активация на акаунт