🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 133
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Белите рози. Ясна работа, просто ще се крадат жени. Никой няма да си ходи. Това е като в предните сезони, дето имаха бяла роза за крадене на срещи...
Какво означават белите рози? Обяснете за тези, които не са гледали предните сезони.
В предните сезони на Тушев белите рози се печелеха от момичета, за да откраднат среща. Тоест ако Ергенът покаже да кажем Натали, Шермин ако има бяла роза, може да я ползва и да отида на срещата вместо нея. Та тук, според мен, са просто знак, че крадат чужда жена или нещо такова. Grinning
Ах, ти, заблудена жено! Как може да дадеш такъв пример? Моля ти се, Шермин няма нужда от бяла роза да краде мъжете, те мъжете се бият за нея?!! Тя говори 5 (пет)!!! езика, тежи 48 кг. и има най-тънката талия евър!
Примерът трябваше да бъде, ако Шермин е поканена на среща, Натали с бялата роза може да се намърда вместо нея! Вземи си поука Wink

# 871
Абе добре им се получава. Изобщо не ми е разводнено. Много ми харесва на мен така разгърнато - виждаме на всичките и добрите, и лошите страни, показват си характерите, аз все пак за това го гледам.  Все ми е тая кой с кого ще се вземе за пет минути на финала, преди да се върнат в София и да не се видят никога вече.

Logan, и двете сме заблудени. Трябваше да кажем ако Ергенът отново покани на среща Шермин, която заслужава много повече внимание дори от Валерия Първа, а КИАРА и само КИАРА има бяла роза... Grinning Grinning Grinning

# 872
Бели рози,разбира се. Скандал и интриги предстоят,ала Тушев продукция Satisfied

На мен ми харесва! Bowtie

# 873
  • На морето!
Айде докато гадаем, да се насладим на един истински мъж с претенции за алфа мъжество 

# 874
Утрешния епизод е спонсориран от Славка Калчева

# 875
Старите мъже и утре няма да се върнат. Скуката продължава.
Опасявам се, че са ги забравили в планината. Джан М вече ловува, за да ги храни, нали е последният мъж на земята, а бай Красчо кърши пръсти, че му свършват добавките и че си е озеленил ГучитУ.
Викторчо се самобичува по гърба, щото усети че е “предозирал “ с простотиите по Орлин, Петърчо му превързва лютите рани, Йово сън не спи, Джан да не го гръмне по грешка.
Само Калоян  още възприема, обработва и обмисля реакция на случващото се … има време.
Орлин анализира , отделен в хралупа- тренира за отшелничеството, което им предстои😉🙂

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 08:25 от ellis

# 876
  • София
И на мен не ми е разводнено. Жалко че не направиха така и с предишните отпаднали. Стоян и близнаците можеха да се разгърнат.
Някак ми се струва, че Филипа подкокоросва Натали за Радо, за да не излезе че само тя се колебае. Защото определено пуска фъндъци на Лъчезар. Да не забравяме, че има и златни рози, няма да си ходят толкова хора отново, споко.

# 877
  • В Града на липите
Белите рози ще са най-вероятно  според нуждите на сценария. Сигурно ще им измислят приложението в движение.

# 878
Филипа дали ще отсвири Лъчо си мисля, според мен сексът сближава, и ще пофлиртува малко и ще си иде при Йовица, и ще сбърка, май си подхождат с Лъчо повече. Дори бяха се облекли в еднакви цветове.

А ако ще има състезания за бели рози -- Хиени и Лили са първи в спорта. И Киара - гимнастичка, Натали таньорка, Виктория реши, че вече няма нужда, а Габи - няма шанс да тича по плажа за тез тримата.
Криси, Дениз и Габриела, те си имат ергенчета, ще си ги чакат.

# 879
Айде докато гадаем, да се насладим на един истински мъж с претенции за алфа мъжество 
По принцип по етикет мъж може да стои именно така - не с шортички, разбира се, а една истинска дама никога не кръстосва крака.

# 880
Белите рози не казаха ли в началото, че са само 3 за целия сезон и то ще ги даде водещата ако прецени, че даден участник има шанс да намери любовта, но не е имал достатъчно време или нещо подобно

# 881
Добре са си в гората.
Красо и Джан не ги закачали, защото те са 'силни', ха-ха, та глутницата нападнаха най-слабия, Орлин.
Калоян - добре се развива в лъжите колко му липсва Габи. Няма мъжки приятел той.
Петър с тази поддържаща (Виктор) роля, срам.

# 882
Не бяха ли златни, тея дето ще ги дава водещата?

# 883
Не бяха ли златни, тея дето ще ги дава водещата?

Да,златните ги дава Райна.

# 884
Пореден епизод, който дави в скука... Съвсем случайно ми излезна реклама на една столична дентална клиника и кого да видя сред снимките с резултати на пациенти?
Скрит текст:
Респектирана съм от жените, с които е спал.Trollface

Общи условия

Активация на акаунт