🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 141
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 855
Винаги съм влизала със сентенцията... 🤔

# 856
Колкото и да е ретро и скучна, Кристина е много красива. Дениз я харесвам и не споделям хейта по нея още от първи сезон, НО трябва да спре да ходи без грим. Такава фрапираща разлика има при нея, чак е нереално. С грим е много красива, не знам защо редовно се пуска сега натюр, но трябва да спре.
При всички има голяма разлика с грим и без. Аз пък една от причините да харесвам Дениз е именно, че спокойно си се показва без грим. Подозирам, че изобщо не е толкова страшна на живо, колкото на камера без грим. А грима при нея работи, защото знае как да се гримира и винаги си подбира много добре цветовете.

# 857
И промото за утре е скучно, ужас.

# 858
  • На морето!
Опасявах се, че ще гледаме този коктейл цял епизод, те се оказаха два. Ужас

# 859
Натали пък големи колебания има постоянно…😅

# 860
Белите рози. Ясна работа, просто ще се крадат жени. Никой няма да си ходи. Това е като в предните сезони, дето имаха бяла роза за крадене на срещи...

# 861
За съжаление май няма да гонят нито една. Тея бели рози не ми вдъхват доверие Cry

# 862
  • София
Натали (както и Айлин) са ми доста противни с тези престорени мяукащи "невинни" гласчета. То бива да си фейк, ама това вече не се трае.

# 863
Старите мъже и утре няма да се върнат. Скуката продължава.

# 864
  • На морето!
Белите рози. Ясна работа, просто ще се крадат жени. Никой няма да си ходи. Това е като в предните сезони, дето имаха бяла роза за крадене на срещи...
Какво означават белите рози? Обяснете за тези, които не са гледали предните сезони.

# 865
Е това разводняване на епизодите вече взе връх!
И цял епизод останалите мъже не ги показаха!
Тия бели рози имам съмнения че отново никоя няма да си ходи...

# 866
Какво означават белите рози? Обяснете за тези, които не са гледали предните сезони.
В предните сезони на Тушев белите рози се печелеха от момичета, за да откраднат среща. Тоест ако Ергенът покани на среща индивидуална да кажем Натали, Шермин ако има бяла роза, може да я ползва и да отида на срещата вместо нея. Та тук, според мен, са просто знак, че крадат чужда жена или нещо такова. Grinning

# 867
  • На морето!
Аха, ясно.
Мъжете ще се връщат от бунгалото придружени от Жоро Игнатов.

# 868
Как се крадат срещи в миналите сезони?
Лили да не се мачне с Орлин, като се освободи?

# 869
  • На морето!
Може да обърнат нещата и да предложат на 3 дами да ги подарят на мъжете. И ще стане мазало.

Общи условия

Активация на акаунт