🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 65 212
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата! Гласувах и аз, както повечето. Надявам се епизодите тази седмица да станат малко по-интересни, че миналата бяха доста изсмукани от пръстите. Често казано, за момента единственото по-интересно беше спорът между Орлин и Виктор, като силно симпатизирам на Орлин.

# 16
Слушах последният надкаст... честно казано повече няма да си губя времето.
Преди бяха доста по-обективни, особено Неделчо. Вече са станали много политкоректни и нормално мнение не може да се чуе. Не смеят да кажат по една дума за Габито, Джани, Шавармата...
А Туджаров е просто НЕслушаем подлизурко. Предполагам, че е въпрос на време да си изгубят по-голямата част от зрителите.

# 17
Парадоксално, но в спора между Виктор и Орлин съм и за двамата Simple Smile Просто говореха за различни неща. Това с личната нападка към Орлин обаче беше излишно. Иначе и на мен ми е женствен и никак сексуален Орлин, но какво от това. Изглежда добро момче, но ми е твърде незрял и малко на теория ги говори нещата.

# 18
Млад е Орлин, но по-добре да знае малко теория, отколкото нищо.Ние сме били много по-глуповати на младини.

# 19
Млад е Орлин, но по-добре да знае малко теория, отколкото нищо.Ние сме били много по-глуповати на младини.
Орлин е на 29 години, чак младо агънце не е. Виктор е с една година по-малък, но изглежда доста по-зрял и по-успешен. Което не изключва тесногръдите му житейски нагласи, но има право на тях Simple Smile

# 20
  • Вестерос
Мерси за темата. Kissing

Пенко стои още при участниците, а не при отпадналите. В отпадналите го няма изгонения.

# 21
В днешно време мъж на 29г никак не е зряк, животът е такъв, че узряват много по-късно младите хора.Повечето жени говорят за себе си като за момиче на по 25-26г:

# 22
  • В Града на липите
Парадоксално, но в спора между Виктор и Орлин съм и за двамата Simple Smile
Аз също. Не че не ми беше ясна гледната точка на Виктор, просто начина му на натрапване на мнение и доказване на всяка цена, че е прав беше дразнещ. Дори в началото клонях към него.
Иначе не съм им фенка и на двамата.

# 23
Преди бяха доста по-обективни, особено Неделчо. Вече са станали много политкоректни и нормално мнение не може да се чуе. Не смеят да кажат по една дума за Габито, Джани, Шавармата...
А Туджаров е просто НЕслушаем подлизурко. Предполагам, че е въпрос на време да си изгубят по-голямата част от зрителите.

Този Туджаров освен да се подпликцва и целува дътата на всички, не съм го чула да е изявил някако мнение или констатация. Доста неприятно, голям страх да каже наистина какво мисли.

# 24
Капитонова на гости в Чакалкаст, да коментира сезона, изглежда помъдряла.

# 25

Този Туджаров освен да се подпликцва и целува дътата на всички, не съм го чула да е изявил някако мнение или констатация. Доста неприятно, голям страх да каже наистина какво мисли.

Така е. Особено от както работи към БТВ и го викат за снимките към сезоните е просто нетърпим. Много мразя такива подлизурковци и слагачи.

# 26
Гледам от време на време по малко, но ако и тази седмица няма изгонени чрез розораздаването, спирам напълно да поглеждам

# 27
Благодаря за новата тема!
В старата прочетох мнението на Candy_girl, че Виктория много ще се изложи, ако се впрегне за този. Исках да я цитирам, затова ще допълня тук.:
Да, тя е много мега супер отчаяна, което е по-отблъскващо и от външния и вид.

# 28
Благодаря за новата тема!
Гласувах в анкетата с подкрепа за Киара (Шерминчето е дъното тоя сезон), между Йовица и Филипа с Виктория спора им, съм изцяло на страната на Вики, голямо израстване тя прави спрямо предния и сезон!
Измежду Виктор и Орлин - твърдо за Орлин!
Момчето не се е изложило досега с нищо, даже напротив - доста по-нормален е в унисон на повечето мъже вътре!
Виктор при първа възможност реши да го захапе по много тъп начин!
И според мен както повечето мнения, Орлин не е гей.
За Кристина смятам че частта с бившите и които вече цяла България разбра, беше супер елементарно и глупаво...

Епизодите бих адмирирала да са по-малко, може би 3 на седмица, защото много се разводнява сюжета и има някои безсмислени включвания понякога!

# 29
Аз съм изпуснала нещо вероятно, но кое му е гейското на Орлин?
Че е възпитан и обран. Такива като Валентин и Красимир никога не са обявявани за гейове.
Вижте, че и за Калоян се правеха такива намеци.

Общи условия

Активация на акаунт