🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 65 206
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 60
  • В Града на липите
Само мен ли не ме дразни Виктория.
И мен не ме дразни. Признавам си, че в предишния сезон едва я траех, обаче сега като я гледам колко е самотна, обиждана и нещастна, макар и да опитва да е твърда,  ми е жал за нея. Ще се радвам да се влюби споделено, да се кротне и да спре да ходи да се излага в реалитита.

# 61
Шермин и най-скъпата маркова дреха да облече пак ще изглежда евтино. Има доста известни личности, които се появяват на публични места с дрехи на народни цени, но изглеждат много елегантни и будят възхищение с избора си.

# 62
  • София
Благодаря за темата в очакване на новия сеир. Не искам гонят Шермито. Забавлява ме с тъпотия си.

# 63
Нови поздрави от ШерминЕ-то:

# 64
Шерминката доста опитно ползва ChatGPT за излиянията си.
Капитонова в Чакалкаст каза, че изглежда Шермин не се е поучила от нейните грешки - посочи примера как Александра ѝ казала "нагла рускиня", а тя ѝ отговорила "злобна българка" и било прието много зле.

# 65
Не мисля, че е получила много образование в Израел. Самата тя е труженичка и измамница...да пътуваш и да попиеш култура са различни неща.
Забавно е как чете и пише де.

# 66
Как Шермин един път не заяви, че иска да се образова и примерно да се опита да създаде някакъв бизнес?! Сигурна съм, че ще се изсмеете. То и аз не вярвам какво написах. Тя, Шермин, просто е лека жена. Тя има само една амбиция - богат мъж, който да й осигури всичко наготово.
Кристина е красива, но е студена жена. Също така не мога да повярвам как така е завършила за юрист.

# 67
  • Sofia
Ана не беше ли казвала,че е завършила психология 😄?

# 68
Психология на индивида при проф. Джийвс. Затова и ни разгадава на секундата.

# 69
Петър се появи в много противна реклама на чанти.
Продавачката си цъка на телефона, той дава 50 лв и чака ресто. Щото дал 100, а не 50. Та продавачката му показва запис Expressionless

# 70
Ооо, много, ама много по-прости юристи от Кристина познавам. Тя поне си кюта в семейния бизнес и “Ергенът”, а онези, другите, вече са назначени като магистрати. А как са назначени, няма да пиша, че ще ви се доплаче. Кристина е цвете. Да не дава Господ да попадаш на такъв съдия.

# 71
Много си личи, че Шавармата чете тук 24/7.
Хахаха, бърка й в здравето, ама нека се успокоява, че някой й завижда на ходещата излагация. 😂

# 72
Шермин много преследва стандарта на Рупецова, но е като дрешка от пазара, на фона на Даниела

# 73
  • Варна
Само мен ли не ме дразни Виктория.
И мен не ме дразни. Признавам си, че в предишния сезон едва я траех, обаче сега като я гледам колко е самотна, обиждана и нещастна, макар и да опитва да е твърда,  ми е жал за нея. Ще се радвам да се влюби споделено, да се кротне и да спре да ходи да се излага в реалитита.

И мен не ме дразни засега.
Обикновено заставам на страната на по-слабия и нападан човек.
Смятам, че много проблеми и несъответствия могат да се решат с разговор.

Кло, благодаря ти 🌹

# 74
Аз днес успях да изгледам последния епизод. Хванах се за главата, като Криси Писи каза, че Орльо ДАЖЕ И НА НЕЯ ЩЕ ОТКАЖЕ. Ма Боже, жена, ти имаш сексуалния магнетизъм на камък (по Петър).

Общи условия

Активация на акаунт