🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 65 234
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 105
Аз не мога да повярвам, че тия ненормалници са седнали да обсъждат кой бил странен. Grinning

# 106
  • София
Хахахах, Кокорчо Joy

# 107
Рекламата в началото, мега криндж.
Сцените с Лилито са ми изключително скучни.

# 108
Анчето пак не попадна в "правилния свят",не са достатъчно парите,не е ходил в меката на СветЪ.....тц тц тц:smiling_imp:

# 109
Габа не спира да обижда. Толкова тъпо и ограничено същество. Кокорчо, психопат нарича момчето...тя понеже никак не е кухарка и малоумница...

# 110
Аз не мога да повярвам, че тия ненормалници са седнали да обсъждат кой бил странен. Grinning
Ей, на! Седнали са. Кукумявки! И ше го поправят, да го направят Франкенщайн като себе си.

# 111
Шерминка направо да се връща в любимия Дубай там да си търси мъжът от ,,нейния свят" 🤣
Почна да оценява Красимир, обаче заради парите 🤦‍♂️ Лъчо и бил беден...
Щом IT специалист е беден за wannabe кралицата Анна Шерминчето, нещата са много тежки!

# 112
Аз съм напълно сигурно, че средностатистического айти печели повече от заложни къщи. Ай стига, той Краси даже не изглежда богат.

# 113
Виктория какво се е впила с ръце и крака в този младеж? Close

# 114
Габела си проси пак да вкарат Радо Imp

# 115
  • София
И Габа и бате Лили не се спряха с обидите.

# 116
Тази Лили е много мъж,бе ,Брат......

# 117
Току що видях Краси в ресторант с жена .

# 118
КрасимирЪ, ЛъчезарЪ, ако не знаех за кого говори, щях да се чудя кои са тези Красимира и Лъчезара и кога по дяволите са влезнали в къщата. Joy
Пп Какво е това "Ъ" в края на думите, просто ме изумява тая ШерминЪ. Тя не само знае пет езика, ами говори и шести, който сама е измислила. Sunglasses

# 119
  • In The Middle Of Nowhere
Габа не спира да обижда. Толкова тъпо и ограничено същество. Кокорчо, психопат нарича момчето...тя понеже никак не е кухарка и малоумница...
Моля някой да й дръпне стола още веднъж 🫩

Общи условия

Активация на акаунт