🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 217
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нещо са ми супер нелепи и неадекватни. Габи как обижда, пък не вижда себе си, голяма прост.. е за мене, не бих общувала с такъв човек. Излагацията е доста на ниво.

Анти са ми... реших да дам шанс и ги пуснах, че няма брадър и си отмятам и други задачи, но голямо дъно, не заслужава никакъв рейтинг това .. подобие на риалити.

# 166
Нещо са ми супер нелепи и неадекватни. Габи как обижда, пък не вижда себе си, голяма прост.. е за мене, не бих общувала с такъв човек. Излагацията е доста на ниво.

Анти са ми.

Мда, от комедия сезонът се превърна в трагедия. А как добре започна...много се смях, пък сега ми се рИве...

# 167
  • На морето!
Мъжката териториалност е еквивалент на женската енергия. Както се казва в Израел “тенджерата си намери похлупакЪ”

И като се сетя, че преди да започне главната редакторка ни обещаваше забавен сезон, като “Приятели” бил. Нея знам какви “Приятели” е гледала, ама единственото общо между РейчълЪ, ШерминЪ, КрасимирЪ и РосЪ е, че всички завършват на Ъ.

# 168
  • В Града на липите
Аз пак съм назад.Grinning
Не разбрах, Хени нарачно ли избра Тихомир?
От промото реших че той я е поканил, но се оказа че е тя.
Никога не съм разбирала хора, които изпитват удоволствие да гърчат някой.
То е ясно че Виктория не е влюбена и тн, просто той й даваше самочувствие, че не е съвсем низгверната и някой въобще си е направил труд да проведе нормален разговор с нея.
Хени изглежда по-добре от нея и ако си изиграе добре картите ще го забаламоса за една роза. Надявам се да не успее.

# 169
Микелето пък също ръси мозък, а самият той е изключително избухлив и ревнив. Габриела ако е решила да остане с него, ще се окаже в много токсична връзка.

# 170
Шермин: и сега доста пием

# 171
Този нали приключваше с Шарана? Какво още мисли? После не бил сигурен с Киара, ами много ясно, момичето откъде да е сигурно, че утре господин КрасимирЪ няма да запее друга песен.

# 172
  • here and now
КрасимирЪ, когато и да излезе все ще е късно...
Изложи се.. То верно, че винаги може и още де...

# 173
Странно ми е да слушам Габа как авторитетно заключава, че Виктория се е хванала за Тихомир заради розата…Че той бил прекалено красив и интелигентен за нея???? А счетоводителят Калоян какъв е спрямо Габа Бланко професионалната нищоправачка?!
 А и Тя защо е с Калоян и изобщо не разбира ли, че Тя и Виктория са един и същ образ- гротеска??? В едно и също отчаяно положение…

# 174
  • Валенсия
Фифито много дълбоко била обвързвала мъжете, пък е сама гонеща 40 и е в Ергена да си търси мъж. В това риалити всички ръсят "мозък", а всъщност са извънредно семпли в това отношение.
Филипа не ми е любимка, но все пак - май беше около 32-33 годишна, все още 40-те ги вижда от далечко.

Но и дори и да беше на тази възраст: Kакво от това да е сама, на 40 г., и да пробва да си търси мъж, че дори и в предаване като Ергенът? Hands V

# 175
Шермин: и сега доста пием

Шармин се е наложило да ходи на Малдивите с любовника минавайки чак през Москва (а той през Катар), за да не заподозре жена му (тва го пропуснА да го каже). Ох...добре, че тук там по някой лаф пада, та да се посмеем. Sweat Smile

# 176
  • София
Голяма мизерия е в женската вила. Отврат.

# 177
Започна си истинският ББ: "Една чаша не е измила", "Никой не чисти в тая къща", след Шермин остава яка мръсотия и мизерия

# 178
  • here and now
На Анчето да започнат да ѝ казват Мър (от мърла)....

# 179
Шермин,защо не си го каже,че е момиче с консумация,какво ми се прави на ДАМА и вървежна,като си е баш подвижен спермолин...

Общи условия

Активация на акаунт