🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 217
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 480
На Виктор очите са ми като на Валерия вената при скандал 🤣

# 481
Леле, пред тази невестулка Виктор бих предпочела да си направя мъж от кал. Вечер като се завие през глава само той си знае колко е жалък и сам.

# 482
Виктор бил 185 см…🤔

# 483

Само на токчетата на Кристина, които тайно й краде от гардероба.

# 484
То пък Калоян и той една връзка има във вилата с Габи ,чак да му завиди човек, че и оценки дава за останалите

# 485
То пък Калоян и той еедна връзка има във вилата с Габи чак да му завиди човек, че и оценки дава за останалите

Да хахаха и на мен ми стана мега смешно от това. Седнал той да дава оценки, наистина ли според него Габриела и той имат връзка и тя ще “оцелее” навън?

# 486
А всъщност е 85 см...

# 487
То пък Калоян и той еедна връзка има във вилата с Габи чак да му завиди човек, че и оценки дава за останалите

Да хахаха и на мен ми стана мега смешно от това. Седнал той да дава оценки, наистина ли според него Габриела и той имат връзка и тя ще “оцелее” навън?
Мда, ще оцелее за някой час, но само ако Калоянчо си плаща подобоващо. Утре изглежда ще се карат коя колко е мила съдовете и колко е чистила. Подозирам, че леля Капелата ще повдигне темата. Орлин май ще остане свободен и Лили най-после или пък Виктор може да се уредят с него.

# 488
На Калоян връзката с Габа навън би оцеляла само ако ѝ дава по 2400 лв на ден, според тарифата ѝ / 8 часа по 300 лв. Тя да спре да практикува и да се отдаде само нему.

# 489
Петър и Виктор са дъното.
Виктор е едно злобно човече, което наистина манипулира и изопачава думите.
Аз (и както разбрахме дори Краси хаха) разбрах перфектно какво имаше предвид Орлин и той е напълно прав. На мен са ми изключително смешни останалите фейк момченца там, които се познават с тези жени от 2 седмици и ги наричат на “жена ми”, ама каква жена ти е бе, момче? Влюбени били, сигурни били в избора си, е*ахти  смешниците

# 490

Абсурдното е, че наричат Орлин гей, а той поне се целува с Натали за разлика от Калоян с Габриела Bowtie Връзката на Габито и Калоян се изразява само в това той да й прави закуска май май

# 491
Момичетата се питат една друга липсват ли им техните момчета и Габа рече - *Липсва ми да го юркам*
Ролята му на паж много го устройва Калоян.

# 492
Колко хубаво си изкараха мъжете в лодките и игричките, ама тази седянка кой я измисли... Пък те не се обичали толкоз!

А пък Дениз, като е психоложка изгряваща, как не можа да го прецени този Виктор, как го издържа, или много и е по-важен имиджа пред публиката на порядъчна жена.  Я, да иде да свали и тя някой от новите?

# 493
На Калоян връзката с Габа навън би оцеляла само ако ѝ дава по 2400 лв на ден, според тарифата ѝ / 8 часа по 300 лв. Тя да спре да практикува и да се отдаде само нему.

300лв/час? Те затова ли се присмиват на програмистите?

Една нощ - три епизода. Розите на Нова Година. Помислих че получавам дежавю с разговора между Орлин и Виктор.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 19:20 от Glutenfree

# 494
Как само въртеше глава Виктор в опитите да събере подкрепата на другите, жалкарче. Ако си толкова убеден в своето, аргументирай се, вместо да обиждаш и търсиш валидация.

Общи условия

Активация на акаунт