🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 132
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 885
  • Пловдив
Натали (както и Айлин) са ми доста противни с тези престорени мяукащи "невинни" гласчета. То бива да си фейк, ама това вече не се трае.

Аз затова много се притеснявах да не се мач-не с Калоян, щяха да са невъзможни за слушане.

# 886
Петър е бил малко като вампирче 🧛‍♂️
Ама аз все си мисля, че ако няма някакъв непоправим проблем някой, по-добре с естествените си зъби, отколкото с фасети.

Обаче наистина всички мъже си харесват Натали. Буквално се съмнявам да има някой от мъжете (и настоящи, и заминали си), който да не би се мачнал с нея, ако има шанс. Тя наистина е много хубава и с този замечтан поглед, но като почне да говори едно протяжно и в същото време да не казва нищо съществено, ме отегчава малко.
Аз много се надявам по някакво чудо да си ходят Виктория, Шермин, Габи, Лили и може би дори и Хени. А за старите мъже, ако хич не ги върнат - най-добре. Твърде много ме дразнят едно 70% от тях. Май само Орлин и Калоян не са ми тотално неприятни.

# 887
Ана охарчи продукцията с 1000 лева, следващите срещи -  на диванчета. И нали е в Гърция, що не го възприе като да е 'по света', нали е дете на света.

# 888
  • here and now
Гърция е топ дестинация. Когато Анчето разбере, че от Австралия летят, за да си карат почивката там, да посещават точно такива таверни, ще смени плочата и ще започне да се хвали как и там е живяла.
Между другото, в Дубай е по-евтино отколкото в Гърция. Посещавам сходен клас обекти и са ми такива впечатленията.

# 889
Ана охарчи продукцията с 1000 лева, следващите срещи -  на диванчета. И нали е в Гърция, що не го възприе като да е 'по света', нали е дете на света.
Сега ѝ се е паднало. Според мен това изтъкване говори само за едно- тя е живяла в лишения и иска да навакса.

# 890
  • София
Можеше да се очаква, че ''кулминацията'' ще е в петък, последният епизод за седмицата.
Както писах, убеден съм, че нито една мачната няма да си тръгне. Ако изобщо ще си тръгне мома, то ще е от фигурантките (Бен Джонсън, Хиени и Стюарт Литъл). Но и това не го вярвам да стане без да се завърнат основните антагонисти.
Тези три бели рози означават, че ако мъжете ги раздават, ще означава кражба на булка. Но тя после ще има правото да избере да се завърне или не при жениха. Нещо такова. Обаче няма да се учудя и на разврат на събитията и всъщност тези рози да се връчват от дамите за новите кавалери. Която от тях прояви желание или нещо такова. Де да знам и аз. Все тая.

Началото на коктейла:
От ляво надясно: Фифи, Дениз, Бланко, Киара, Криси и Шермин
Все едно гледах публичен дом и как труженичките са се наредили за клиенти. Не знам кой ги е накарал да се облекат така. Ако си е по тяхна инициатива, то още повече олекнаха.

Шермин се затвърди като една нелепа карикатура.
На Радо сигурно са му изплащали вредни, че стоически я изтърпя. Готов е за блатото в Игри на волята.

Тризнаците колкото повече ги гледам, толкова по-малко ми допадат.
Дайте им малко власт и им гледайте селянията.

Някои и особено Габи и Шерми на какво ли не са готови за една роза...

Мяукащата шахматистка е най-фейк от всички моми в сезона.

# 891
Предполагам, че Лъчезар ще даде на Фифи, Тихомир е ясно - на Вики и Радо на Натали.
Ще вкарат и другите мъже, Орлин ще даде на Шермин, щом Натали вече има, таа решаващ коя да си тръгне Лили или Хиени ще е Йовица. Те са 11 жени и 10 мъже, 1 жена ще си тръгне, може би Лили.

# 892
Възможно е и тези които получат роза да останат в къщата, другите заминават на летен лагер, връщат мъжете  и да дойдат нови жени в имението.

# 893
Сякаш Филипа си отива повече с новото момче..Поне не я напада така като Йовица, някакъв разгонен все...
Натали с Орлин ми харесва много повече. Тихомир определено баламосва Вики,  а тя горката таи някакви надежди и флиртува, а то увисва във въздуха, защото младежът далеч не е привлечен физически от нея..

# 894
Не мисля, че Орлин би дал роза на Шермин.
Колебая се и дали Радо ще даде на Натали, защото макар много да я харесва, тя му каза, че не може да му отговори на чувствата категорично. Аз поне това, което тя каза, го приех не като насърчение, а по-скоро като разкандърдисване.
Вярно, че говорят много завъртяно, но за мен тя му каза, че харесва Орлин и не е готова да гарантира, че няма да се събере с него,  когато той се върне.
Мисля, че като изключим Красимир, всички останали мъже биха избрали Натали, ако можеха.

# 895
Фейк или не, Натали е красива и има очарователна усмивка. Ако отиде в Дубай ( да сме по темата на сезона), ще я глътнат като топъл хляб; в тези географски ширини светлите очи и коса са много популярни.

# 896
Интересна е Натали, трътлеста ми се беше видяла като избяга от Радо на басейна. Но явно личицето, заучените погледчета изпод  мигли, мрънкането под носа и другите й номерца компенсират това. Как е сама отвън и е принудена да се кълчи в 33 за пари? Явно нещо не достига за да омае богаташ. Не мога да преценя дали е глуповата.

# 897
Аа, къде забравяме най-добрата, най-красивата Шермин Simple Smile
Мисля, че като изключим Красимир, всички останали мъже биха избрали Натали, ако можеха.
[/quote]

# 898
Можеше да се очаква, че ''кулминацията'' ще е в петък, последният епизод за седмицата.

Началото на коктейла:
От ляво надясно: Фифи, Дениз, Бланко, Киара, Криси и Шермин
Все едно гледах публичен дом и как труженичките са се наредили за клиенти. Не знам кой ги е накарал да се облекат така. Ако си е по тяхна инициатива, то още повече олекнаха.

Шермин се затвърди като една нелепа карикатура.

Това ми е усещането от началото на този сезон, затова и няма едни епизод да съм изглеждала изцяло(другата, но по несъществени причина е, че заспивам по това време)
От време навреме чета тук, но не мога да насмогна да чета всичко или ми излиза нещо във ФБ.

Чудя се, ако авторите  заложат на изтънчен флирт, остроумие, посещение на любопитни места в околността и категорична липса на разголени гърди и крака, както и липса на патешки устни, просто се чудя първо дали ще се намерят участници и второ дали ще има тази популярност. Очевидно е, че в този вариант сеирът продава, но дали в един по-различен вариант би имал успех този формат.

# 899
Айде докато гадаем, да се насладим на един истински мъж с претенции за алфа мъжество 

Аз сега се загледах, на този се едно са му бръснати краката и се е намазал с някакъв лосион??? 😂

Общи условия

Активация на акаунт