Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 991
  • 259
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Не съм опитвала Kombucha FUN,  но бих опитала всички вкусове.

# 121
Досега не съм пила Kombucha FUN, но съм много любопитна да опитам, особено тази с ябълковия оцет и зелената ябълка.

# 122

Не съм консумирала комбуча, но от всичко прочетено ми привлече вниманието и ще опитам със сигурност. Ще трябва да опитам всички вкусове, за да реша кой ми допада, но по описание сякаш този с ананас и плодов микс ще бъде по моя вкус.

# 123
  • Sofia
Никога не съм консумирала комбуча. От доста време се каня да почна да си правя сама, но все още се чудя. Бих опитала тази с ананаса.

# 124
Самото наименование на продукта Kombucha FUN звучи свежо и зареждащо. Аз, лично, не съм опитвала, но синът ми казва, че имат страхотен вкус. Непременно ще опитам и аз.

# 125
  • София
Никога не съм опитвала Комбуча. Много пъти съм виждала бутилки Комбуча, но не съм си купувала.

# 126
Не съм, но бих пробвала с ябълков оцет.

# 127
Никога не съм опитвала комбуча, въпреки че съм чувала за ползите от нея. Бих опитала всички вкусове.

# 128
  • Nesebar
Не съм опитвала ,а бих искала да опитам За добро храносмилане и тонус

# 129
Пробвала съм преди около година. Не помня с какъв вкус беше, тъй като ме почерпиха с цел да го пробвам. Приятно беше. Спомням си, че след няколко часа прочисти червата ми. После четох за ползите от този продукт.

# 130
  • Пловдив
Аз лично не съм, но голямата ми дъщеря много го пие. Знам че е много доволна! Бих опитала зелена ябълка или ананас.

# 131
  • София
Пробвала съм един път сок с комбуча. Хареса ми, но не мога да споделя какви ефекти има при продължителен прием. Бих пробвала праскова, ябълка и банан.

# 132
Не съм пробвала, но много бих искала да пробвам праскова, ябълка и банан

# 133
  • Countryside
Не съм ползвала  Kombucha FUN, но съм пробвала друга марка Комбуча, най много ми беше харесал джиджифил и лимон. Бих опитала също ябълка, праскова и ананас.

# 134
Бих пробвала Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2

Общи условия

Активация на акаунт