Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 988
  • 259
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Oпитвала съм камбуча, като напитка. Интересен вкус, допада ми.
Под формата на сашета не съм, но бих опитала.

# 106
Никога не съм опитвала комбуча. 🧉

# 107
Никога не съм опитвала. Бих пробвала комбинацията от праскова, ябълка и банан.

# 108
  • София
Бих опитала ананас и плодова смес.
Опитвала съм комбуча, хареса ми, но не съм консумирала за по-дълго време, за да усетя ефекта.

# 109
  • София
Доста интересно и иновативно ми изглежда , с удоволствие бих пробвала !

# 110
  • Варна
Не съм опитвала досега Kombucha. Бих пробвала ананас+плодова смес и Праскова + ябълка + банан. Ще е полезно да знаем от къде в търговската мрежа можем да ги закупим.

# 111
Не съм пробвала Комбуча ,но бих взела, а под формата на саше ще е много удобно да се консумира по всяко време.

# 112
  • Плевен
Този продукт ми е неизвестен. Никога досега не бях чувала за него, нито съм го виждала било то в интернет или в търговската мрежа.Бих опитала Ананас + плодова смес за възстановяване на микробиома след напрежение и активни дни.

# 113
Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?

Пила съм комбуча в бутилка, закупена от био магазин. Не харесвам газирани напитки, но комбучата много ми допадна. Не съм изпитвала до сега от гореизброените ползи, просто рядко съм я консумирала, точно заради формата в бутилка и нуждаеща се от наличие на хладилник и охлаждане.
Бих пробвала всички вкусове на Kombucha FUN, бих си ги редувала според нуждата и настроението за деня.

# 114
  • София
Не съм пробвала, дори не съм попадала на тези продукти, но съм заинтригувана и бих опитала който и да е вкус Simple Smile

# 115
Не съм, бих опитала.

# 116
  • Пловдив
Не съм опитвала комбуча от сашета. Продуктите звучат отлично! Бих опитала всички вкусове, особено с Лимон + хибискус, както и Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 117
Не съм опитвала, но бих пробвала с удоволствие всеки един от вкусовете.

# 118
Досега не съм пробвала Комбуча. С удоволствие бих опитала различни вкусове.

# 119
Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?

Не, за съжаление не съм опитвала досега. С удоволствие бих пробвала!

Общи условия

Активация на акаунт