Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 986
  • 259
  •   2
Отговори
# 90
Не съм пробвала Комбуча, но съм чувала и разбирам, че става все по-популярен продукт напоследък.

Бих искала да опитам праскова + ябълка + банан, а комбинацията ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 звучи тотално като за мен /за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня/

# 91
Консумирал ли си някога комбуча? - да, случвало се е

Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. - на вкус ми беше доста интересна, много различно от всичко. Много ми хареса как действа цялостно!

Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ? - всички. Плодовите ме привличат много, тези с прасковата и ананаса бих опитала първи. Но като се замисля и зелената ябълка и лимона също!

# 92
До този момент не съм опитвала комбуча.

Вкусът, който бих искала да опитам е Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня.

# 93
Не съм пробвала. Бих опитала всички вкусове.

# 94
  • Бургас
Не съм пробвала комбуча.
Бих искала да опитам 🍑 Праскова + ябълка + банан – перфектна формула за естествен детокс и редовен стомах.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Не съм опитвала, но Kombucha FUN звучи забавно и вкусно.

# 96
Не съм оптивала, но звучи интересно и бих опитала. Фен съм на преработени плодове, като ушав и сушени плодове. Праскова, ябълка и банан са любими мои плодове.

# 97
Не съм пробвала Kombucha FUN... Изглежда интересно и бих опитала с удоволствие зелена ябълка, този с ананас и с праскова и банан.

# 98
не съм пробвал, но ще опитам да намеря и пробвам Kombucha FUN Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2

# 99
Не съм пробвала Kombucha. Бих опитала всички вкусове, може би праскова + ябълка + банан ми е фаворит.

# 100
  • Ruse, Bulgaria
Комбучата има леко кисело-сладък, освежаващ вкус, подобен на ябълков оцет, но с газирана нотка. След консумация се чувствам по-лека, защото комбучата съдържа пробиотици, които подпомагат чревната микрофлора.
От вкусовете на Kombucha FUN избирам джинджифил и лимон – класическа комбинация, която съчетава свежест, пикантност и лек детокс ефект.

# 101
Досега не съм пила комбуча, но вашите продукти със сигурност ми грабнаха вниманието и ще ги пробвам. Ще започна със Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 102
Пробвала съм комбуча, произведена от двама симпатични русенци, но Kombucha FUN не съм.

Бих опитала Ананас + плодова смес.

Лек ден на всички!

# 103
  • При децата ми
Досега не съм пробвала Комбуча, но бих пробвала. Бих опитала всички вкусове.

# 104
Пробвала съм класическа комбуча преди години. Спомням си, че имаше интересен вкус и газировката беше освежаваща. Бих пробвала с интерес комбуча от саше, дори не знаех, че съществува такъв вид продукт. Спирам се на вкус ананас + плодова смес.

Общи условия

Активация на акаунт