Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 985
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
  • на дъното
Не съм консумирала.И ще се радвам да пробвам 🙂

# 76
Не съм пробвала комбуча. Бих искала да опитам Праскова + ябълка + банан.

# 77
Не съм пробвала Kombucha. Дори и не бях чувала до сега. Интересно ще ми бъде да опитам.

# 78
Не съм опитвала комбуча досега, но определено бих пробвала. Ще ми е полезно действието на Лимон + хибискус.

# 79
Харесвач комбучата, преди години си гледах вкъщи. Не съм пробвала, тази на Kombucha FUN, но бих опитала с удоволствие

# 80
  • Sofia, Bulgaria
Отглеждали сме вкъщи. Вкусът е особен и затова с удоволствие бих опитала самотата.

# 81
Не съм консумирала комбуча. Проявявала съм интерес да пробвам, предвид ползите за здравето, но трябваше да намеря човек, който да ми даде "гъба", че да направя вкъщи, и не успях да намеря някой живеещ в близост до мен, който да ми даде.

# 82
Не съм използвала Kombucha FUN - дори не съм чувала за нея, но бих опитала и определено ще потърся марката.

# 83
Не съм използвала Kombucha FUN, но бих опитала.

# 84
  • Монтана
Не съм опитвала Kombucha, но ще потърся по магазините .

# 85
Не съм пробвала вашите продукти. От вкусовете, най-добре ми звучи  праскова + ябълка + банан.

# 86
  • Велико Търново
Kambucha Fun Не съм пила, въпреки че съм срещала продукта в revita.bg И ми  правил впечатление.
Опитвала съм камбуча готови напитки и ми допадат на вкус, но с опитване няма как да коментирам ефект, който съм усетила.
Камбуча става много тренди напитка по света, така че се радвам че и у нас набира популярност.

# 87
  • София
Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?
Не съм опитвала, но бих го направила, особено за тонус и енергия. Ако си харесам даден продукт и е точният за мен, му ставам верен последовател. Нямам претенции за вкуса толкова, колкото до ефекта, който може да доведе.

# 88
Не съм опитвала Kombucha FUN но с радост ще ги пробвам  ако ги открия ,бих опитала всички без  Ананас + плодова смес  по причина чи не харесвам ананас.

# 89
Да, веднъж преди няколко години. Спомням си, че не ми хареса, като нещо ново и странно тогава, от една-две глътки ефект не съм усетил. Бих искал да опитам Kombucha FUN Праскова + ябълка + банан. Ако и това не ми хареса, значи не е за мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт