Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 793
  • 259
  •   1
Отговори
# 60
Не съм пробвала. Бих опитала лимоновото.

# 61
Не съм пробвал, но  бих опитала ананас.

# 62
„Да, пия комбуча от време на време 😊 Харесва ми свежият, леко кисел вкус, а и забелязах, че помага, когато храносмилането ми е по-бавно. Бих избрала вкуса праскова и хибискус – обожавам плодови нотки и нещо ароматно! 🍑🌸“

# 63
Никога не съм консумирала комбуча и нямам представа какъв е вкуса. Бих опитала вкуса с ананас. Blush

# 64
Пила съм комбуча, даже лятото си правих домашна. Обаче не бях чувала за Kombucha Fun и че има комбуча в разтворим вариант. Бих пробвала 🍑 Праскова + ябълка + банан.

# 65
Никога не съм пробвала.
Бих предпочела варианта с ябълков оцет поради моите здравословни проблеми.

# 66
Не само съм пила комбуча, а по едно време си правех и сама с черен чай, захар и гъба комбуча. Много приятен вкус и много полезно. Даже ползвах за обтриване на лицето с памучен тампон, тъй като е добра и за кожата. Бих опитала вкуса на лимон и хибискус.

# 67
  • София
Пия комбуча и ми действа добре на стомаха. Но Kombucha FUN не съм опитвала и бих пробвала лимон и хибискус.

# 68
Не съм пробвала, бих опитала всички вкусове, най-ибтересен ми се струва лимонът.

# 69
  • Другата България
Не съм пробвала. Дори, ако трябва да бъда честна, не съм го чувала или срещала в търговската мрежа.
Но пък изглежда доста любопитно, и с удоволствие бих пробвала, особено и ако е здравословно.

# 70
Никога не съм пробвала, но с удоволствие бих опитала ябълков оцет+ зелена яцълка+ В2, заради контрола на апетита и лимон+ хибискус.

# 71
  • София
Опитах глътка от напитката, която си беше купило едно от децата ми. Хареса ми на вкус, за ефект няма как да кажа от това количество.

# 72
Баба ми имаше буркан с комбуча (чаена гъба) - много ми харесваше на вкус, но не ми даваха да пия много като дете. Не си спомням каква точно полза съм имала от него, но с удоволствие ще опитам различните вкусове освен натуралния, прасковата мисля, че ще ми хареса Simple Smile

# 73
Не съм, но съм чувала много за полезните ѝ свойства.

# 74
Не съм пробвала. Дори, ако трябва да бъда честна, не съм го чувала или срещала в магазините. Но ще го потърся и опитам.

Общи условия

Активация на акаунт