Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 969
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Не съм пробвала Kombucha досега. Но бих искала да пробвам тази с вкус на ананас и плодова смес.

# 241
Не съм пробвала продукта, но всички вкусове ми изглеждат изкушаващо най- вече ананас.

# 242
Не съм пробвала. Дори, ако трябва да бъда честна, не съм го чувала или срещала в търговската мрежа.

# 243
Все още не съм консумирала комбуча, но съм чувала доста положителни отзиви – както за вкуса, така и за ползите върху храносмилането и имунитета. Любопитно ми е да опитам и да разбера как действа на тялото ми.
От вкусовете на Kombucha FUN бих искала да пробвам манго и маракуя, джинджифил и лимон, защото ми звучи свежо и много различно от обичайните напитки.

# 244
  • София
Не съм пробвала до сега. Като че ли Лимон и хибискус би бил най-близък до моят вкус, но и другите бих пробвала.

# 245
Не съм пробвала досега Kombucha FUN, но ще се поправя, звучат вкусно Heart Eyes

# 246
Не съм използвала камбуча, но с удоволствие бих я пробвала.

# 247
Не съм ползвала  Kombucha FUN, но бих пробвала Лимон + хибискус – за свежест и лекота след хранене

# 248
Все още не съм ги тествала.Ще ги потърся, защото ми звучат много интересно.

# 249
Не съм използвала Kombucha FUN, но бих опитала

# 250
И аз не съм пробвала Kombucha FUN, но с удоволствие бих опитала Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 251
Не, не съм опитвала. Би ми било интересно да опитам действието на тази комбинация:
🍏 Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня.

# 252
Бих пробвала ананас + плодова смес - подходящ е с действието си точно за мен.

# 253
  • Пазарджик
Не съм пробвала. Дори, ако трябва да бъда честна, не съм го чувала или срещала в търговската мрежа.

# 254
Никога не съм консумирала комбуча. Бих искала да опитам с вкус лимон.

Общи условия

Активация на акаунт