Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 957
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Не съм, от тук разбирам за тях, ще се радвам да ги опитам.

# 211
Много обичам комбуча! Опитвала съм доста от предлаганите в магазинните мрежи, но никоя не може да се сравни с домашната! Интересно ми е да пробвам и комбуча на сашета, по-коткретно тази  с вкус на ананас.

# 212
Да, опитвал съм комбуча.  Много ми харесва кисел вкус, който ободрява. Бих опитал от всички вкусове.

# 213
За първи път чувам, но ме заинтригува. Прасковата звучи чудесно!

# 214
Не съм опитвала комбуча, но със сигурност много ме заинтригувахте. Ще опитам всички 4 вкуса като ще започна с Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 215
Не съм опитвала досега Kombucha FUN, дори не знаех че я има под формата на сашета. Струва ми се много удобен вариант.
Бих опитала тази с ананас.

# 216
Здравейте. Не съм опитвала комбуча досега, въпреки че съм го срещала по магазините. Бих пробвала
🍋 Лимон + хибискус и
🍍 Ананас + плодова смес

# 217
Пила съм много пъти комбуча във всички вкусове и ми е предпочитана напитка, но не знаех за комбуча FUN. Радвам се, че я има на сашета, ще е много удобно. Бих пробвала всички варианти.

# 218
Не съм пробвала Kombucha FUN, но бих опитала.

# 219
  • Пловдив
Не съм пробвала.  Не съм го чувала /тук прочетох/ и виждала в търговската мрежа. Звучи много добре. С удоволствие бих пробвала.

# 220
Никога не съм опитвала нещо с камбуча, но би ми било интересно.
С чувствителен стомах съм и постоянно внимавам какво ям и пия, както и приемам различни добавки за облагородяване на стоманата микрофлора.

# 221
Не съм пробвала. Даже не съм го чувала или срещала в търговската мрежа, но ще ми е интересно да опитам.

# 222
Не знаех досега за съществуването на Комбуча, но бих опитала лимон и хибискус.

# 223
Бих опитала лимон и хибискус. Ще го потърся в големите супермаркети.

# 224
  • София
Не съм консумирала. Бих искала да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт