Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 4 961
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
Не съм, ама бих пробвала този с праскова.

# 196
Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?
Не съм опитвала, но бих била щастлива да пробвам. Бих избрала ананас, т.к. ми е любим плод.

# 197
Не съм опитвала Комбуча, но определено ще ми е интересно да пробвам праскова + ябълка + банан.

# 198
Да! Пробвала съм комбуча и много ми харесва – има леко кисел вкус, който освежава. Усещам, че помага на храносмилането, особено след тежка храна. Бих искала да опитам вкуса с ананас – звучи супер свежо!

# 199
Заинтригувана съм, имаме нужда от пречистване и свежест, обичаме изненадващи плодови вкусове, така че очаквам да спечеля или да купя и опитаме у дома. Blush

# 200
Не съм пробвала  но искам да опитам Знам че е много  полезно

# 201
Пробвах я,много е вкусна (праскова , ябълка и банан)

# 202
Не съм пробвала,но с удоволствие бих опитала различните вкусове.Чела съм отзиви и мои приятелки ми препоръчват.

# 203
Не съм опитвала досега, отскоро чувам да се споменава и не съм много запозната. Прочетох написаното и ми стана интересно. Бих пробвала  Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня. Ще се радвам да опитам.

# 204
Не съм ползвала  Kombucha FUN. Прочетох написаното и ми стана интересно. Бих пробвала  Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 205
Не съм използвала Kombucha FUN, но бих опитала с удоволствие.

# 206
Не съм, но бих пробвала праскова и ананас

# 207
Не съм пробвала Kombucha FUN, сега за пръв път чувам за тях.
Ще потърся да закупя - лимон и хибискус - за подуване и запек, и Праскова + ябълка + банан – за естествен детокс и редовен стомах.
Надявам се продуктите да работят за чревното здраве.

# 208
Бих искала дс опитам от Kombucha FUN,много съм впечатлена от отзиви и искам да пробвам

# 209
  • Б
Не съм опитвала .С моите проблеми с храносмилането с удоволствие бих опитала за  да разбера как ще ми се отрази . Отзивите за продуктите са добри.

Общи условия

Активация на акаунт