Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 2 363
  • 204
  •   1
Отговори
# 180
Много харесвам напитката комбуча по принцип. Много добре ми се отразява на стомаха, особено ако имам киселини - най-здравословното решение! Не съм опитвала Kombucha FUN, най-много ме заинтригуваха вкусовете "Лимон + хибискус" и "Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2", но бих пробвала и четирите.

# 181
Не съм опитвала Комбуча, но с удоволствие бих опитала 🍀

# 182
Никога не съм пробвала, бих опитала с вкус на  праскова + ябълка + банан!

# 183
  • Вдън горите тилилейски
Досега не съм опитвала. Всички изглеждат интересни като вкус и действие, но може би първо бих пробвала този със зелена ябълка и оцет.

# 184
Не съм опитвала комбуча от сашета. Бих опитала всички вкусове

# 185
  • София
Привет! Опитвала съм Праскова + ябълка + банан – перфектна формула за естествен детокс и редовен стомах. Много ми харесва. Вкусът е изненадващ, нетрадиционен. Искам да пробвам Лимон + хибискус – за свежест и лекота след хранене.

# 186
Не съм опитвала Комбуча, но ако ми се отдаде възможност, ще ги пробвам.

# 187
Не съм ги опитвала, но би ми се искало да опита комбинацията Ананас + плодова смес, защото в момента имам най-много нужда от нея.

# 188
Не съм опитвала комбуча, но бях чувала че действа добре на организма, но нямах познат, който да е опитвал и да ми каже от лично мнение.
Иначе бих искала да опитам тези с вкусове на:
🍍 Ананас + плодова смес – възстановява микробиома след напрежение и активни дни.
🍑 Праскова + ябълка + банан – перфектна формула за естествен детокс и редовен стомах.

Точно от това имам нужда в момента.

# 189
Не съм опитвала Комбуча, но би ми се искало първо да опитам комбинацията Ананас + плодова смес, интересна ми се вижда.

# 190
Не съм опитвала, даже не бях чувала за продукта.
Бих пробвала Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2

# 191
Не съм опитвала комбуча от сашета. Бих опитала всички вкусове.

# 192
Не съм пробвала, но определено имам интерес.

# 193
Към момента не съм опитвала Комбуча, но ми разпалихте любопитството и ще поправя тази грешка. Бих пробвала всички вкусове.

# 194
  • София
Не съм опитвала все още. Бих избрала тази с ананас и тази с праскова като за начало.

Общи условия

Активация на акаунт